Specie: Mytilus chilensis. Capturate din habitatul lor natural, Oceanul Pacific, unde cresc si se dezvolta libere pe fundul stancos al apei, scoicile au o carne cu un gust maritim, usor sarate si sunt sarace in calorii si bogate in proteine. Dupa captura, scoicile sunt marinate in sos Provencale, cu usturoi si mirodenii. Scoicile Edenia pot fi usor adaugate in paste sau orez, fiind una dintre cele mai simple metode de preparare a fructelor de mare.
Scoici de captura, usor de gatit, sos aromat, congelate rapid si individual (IQF). Se decongeleaza in frigider cu 1 ora inainte de a fi pregatite. Beneficii: fructele de mare congelate Edenia au un strat minim de glazura (0 - 10%) care are rolul de a le proteja de arsurile datorate temperaturilor scazute, toate produsele din aceasta gama sunt congelate individual (IQF - Individually Quick Frozen). Fiecare bucata este inghetata rapid, la -35 �C., pastrandu-si astfel prospetimea, aspectul si forma.