Auchan Brașov Vest devine ATAC HIPER DISCOUNT by Auchan

Auchan Brașov Vest devine ATAC HIPER DISCOUNT by Auchan

Publicat pe 05.04.2024

Din 10 aprilie, ora 10:00, magazinul Auchan Brașov Vest devine ATAC HIPER DISCOUNT by Auchan.

Începând de miercuri, 10 aprilie, magazinul Auchan Brașov Vest devine HIPER DISCOUNT ATAC Bartolomeu by Auchan cu mii de produse la prețuri mici permanente. Astfel, hiper discountul ATAC Bartolomeu va fi locul în care clienții vor economisi zi de zi și se vor bucura, la fiecare vizită, de prețuri mici la produse alimentare și nealimentare. Clienții vor putea alege dintr-o gamă de 17.000 de produse.

vezi AICI catalogul ATAC HIPER DISCOUNT by Auchan

În hiper discountul ATAC Bartolomeu vei găsi tot timpul prețuri mici la produse proaspete, de băcănie, detergenți și produse de curățenie, produse cosmetice și îngrijire, băuturi alcoolice și răcoritoare și multe altele. Iar dacă ai deja un card de fidelitate MyCLUB Auchan sau MyBusiness CLUB Auchan vei beneficia de prețuri speciale la o selecție de produse.

Mai jos sunt câteva din acțiunile pe care le facem pentru a avea prețuri mici:

  • Facem economii importante de costuri: reducerea consumului de energie electrică, diminuarea spațiilor pentru vitrinele frigorifice, optimizarea proceselor logistice, reducerea costurilor de transport
  • Reducem investiții în decorațiuni și publicitate
  • Aprovizionăm și manipulăm produsele la palet și bax, utilizăm un mobilier adaptat
  • Esențializăm gamele de produse, diminuăm consumabilele și ambalajele, reducem spațiile de depozitare
  • Negociem achiziția de cantități mari pentru prețuri mai bune.

Magazinul va fi deschis zilnic în intervalul orar 7 - 22.

În cadrul acestuia vor fi disponibile și serviciile de colectare a uleiului alimentar uzat, a pet-urilor, aluminiului și sticlei, pentru încurajarea unui consum responsabil, iar clienții vor avea oportunitatea să contribuie activ la protejarea mediului înconjurător.

Vino și tu să inaugurăm hiper discountul ATAC Bartolomeu by Auchan, miercuri 10 aprilie, începând cu ora 10:00 și să descoperi noua experiență la cumpărături.