Auchan deschide noul concept de supermarket de mari dimensiuni, de 2000 m2, în Family Market Miroslava, Iași

Publicat pe 14.07.2022

Auchan România continuă dezvoltarea pe segmentul de proximitate și a inaugurat astăzi, 14 iulie 2022, cel de-al șaselea supermarket din rețea și a doua unitate de vânzare din județul Iași. Amplasat în cadrul proiectului de retail de proximitate Family Market Miroslava, primul de acest tip din portofoliul grupului IULIUS, situat lângă primăria comunei, noul magazin concretizează conceptul de supermarket de mare suprafață testat și dezvoltat de Auchan în ultimii ani.

Auchan Miroslava are o suprafață de vânzare de peste 2000 mp și o ofertă de peste 11.000 de produse alimentare și nealimentare. Magazinul este deschis zilnic în intervalul 7:00-22:00.

În ceea ce privește gama de produse, noul supermarket propune o acoperire completă a nevoilor clienților, de la produse esențiale și alimente de bază, la mii de produse nealimentare, pentru nevoile de uz cotidian, precum articole pentru menaj, bricolaj, grădină și multe altele. Astfel, printre cele mai importante arii din magazin se numără Carmangeria, cu o gamă variată și bogată de produse din carne, cu o componentă importantă de producție românească, zona de Legume & Fructe, cu articole atent alese de la producători și furnizori locali, inclusiv din Iași, Brutăria Mea, unde clienții vor putea regăsi rețete originale, calitate, prospețime și specialități apreciate, zona Alimentație Sănătoasă, cu sute de produse BIO sau pentru diete speciale, dar și Pescăria Mea, unde este disponibilă o selecție variată de pește proaspăt și fructe de mare. De asemenea, supermarketul include și restaurantul La Masă, unde bucătarii Auchan pregătesc zilnic preparate cu specific tradițional și internațional.

Oferta supermarketului Auchan Miroslava este completată de o gamă variată de servicii, precum servicii foto CEWE și serviciul gratuit de Închiriere Unelte, prin care membrii MyCLUB Auchan pot închiria gratuit, pentru 24 de ore, unelte și echipamente pentru casă și grădină. De asemenea, clienții din proximitatea supermarketului își pot face cumpărăturile din Auchan Miroslava și online, plasând comanda pe auchan.ro și având posibilitatea de a o ridica din magazin prin serviciul gratuit Click&Collect. Mai mult, mii de produse din oferta magazinului sunt disponibile pentru comandă online și pe platformele Glovo și Tazz.

Auchan Miroslava este prima unitate din rețea echipată doar cu case self check-out. Sistemul este unul facil și intuitiv, ce permite consumatorilor să-și scaneze și să-și achite singuri cumpărăturile, atât cu numerar, cât și cu cardul, reducând considerabil timpul petrecut la casa de marcat. În egală măsură, clienții vor avea parte, permanent, de asistența angajaților Auchan.
„Deschiderea Auchan Miroslava reprezintă un moment important pentru noi, fiind prima locație dintr-un concept nou de supermarket, de mari dimensiuni, pe care îl propunem comunității locale.
Aici, ne întâmpinăm vecinii cu prețuri mici zi de zi, o ofertă extinsă de produse provenite de la producători și furnizori locali, produse proaspete, de calitate, fabricate în propriile laboratoare și cu o mulțime de beneficii pentru clienții fideli, precum serviciul gratuit de închiriat unelte dedicat membrilor programului de fidelitate MyCLUB Auchan. De asemenea, ne menținem promisiunea de a contribui la un stil de viață sănătos și responsabil, astfel că am dezvoltat un raion special dedicat alimentației sănătoase, iar clienții noștri pot lua parte aici la multiple acțiuni de protejare a mediului înconjurător. Ne bucurăm că avem ocazia să introducem acest format în cadrul unui proiect inovator, dezvoltat de partenerul nostru cu tradiție, IULIUS, și doresc să mulțumesc tuturor celor care au contribuit la dezvoltarea acestui proiect”, a declarat Ioana Toșa, Director Teritoriu Nord Auchan Retail România.

Nu în ultimul rând, supermarketul Auchan Miroslava se aliniază acțiunilor de sustenabilitate derulate de către companie, în noul magazin clienții având posibilitatea de a contribui activ la eforturile de protejare a mediului înconjurător prin colectarea uleiului alimentar uzat, precum și la combatarea risipei alimentare prin achiziționarea produselor din zona Zero Risipă. De asemenea, în incinta magazinului vor fi amplasate și recipiente speciale unde clienții sunt încurajați să recicleze deșeuri de baterii și acumulatori. Mai mult, din dorința de a contribui la combaterea schimbărilor climatice, magazinul este prevăzut cu etichete electronice, iar toate aparatele frigorifice funcționează pe bază de CO2 și generează un consum energetic redus.
Prin deschiderea acestei noi unități, rețeaua magazinelor sub marca Auchan ajunge la 259 de puncte de vânzare, din care 33 hipermarketuri, 6 supermarketuri și 220 de magazine de proximitate
MyAuchan, din care peste 200 în stațiile Petrom.

Auchan Miroslava în cifre:
► Peste 2000 mp suprafață de vânzare
► Peste 11.000 de produse
► Peste 60 de angajați
► 8 case self check-out