Auchan deschide primul hipermarket discount ATAC la Brașov, în locul Auchan Brașov Vest

Auchan deschide primul hipermarket discount ATAC la Brașov, în locul Auchan Brașov Vest

Publicat pe 10.04.2024

Retailerul vine cu o strategie agresivă de prețuri mici zi de zi și niveluri de preț diferite în funcție de cantitate, datorită optimizărilor de game și reducerii cheltuielilor de operare.

vezi AICI catalogul ATAC HIPER DISCOUNT by Auchan

Cu mesajul „Jos cu prețurile!”, care exprimă cel mai bine esența eforturilor făcute, ATAC Hiper Discount by Auchan, deschis astăzi, 10 aprilie, aduce o gamă de 17.000 de produse atent selecționate pe o suprafață de 6.000 mp, la prețuri foarte avantajoase atât pentru persoane fizice, cât și juridice.

Într-un program zilnic 7-22, clienții vor putea cumpăra atât produse proaspete, cât și de băcănie, detergenți și produse de curățenie, produse cosmetice și de îngrijire, băuturi alcoolice, răcoritoare și multe altele din hipermarketul discount. Conceptul de hiper discount răspunde tuturor puterilor de cumpărare, oferind consumatorilor un sortiment variat format din 60% produse alimentare și 40% nealimentare, la cel mai bun raport calitate-preț, produse fabricate în România și nu numai.

Noul ATAC Hiper Discount by Auchan, situat pe Șoseaua Cristianului, nr. 5, în cartierul Bartolomeu, în locul Auchan din Eliana Mall, oferă clienților posibilitatea de a economisi la fiecare vizită, inclusiv prin politici de preț tip „cascadă” în cadrul cărora prețul / bucată al unui anumit produs scade pe măsură ce cantitatea achiziționată este mai mare. În plus, clienții care dețin un card de fidelitate MyCLUB Auchan sau MyBusiness CLUB Auchan, beneficiază de prețuri speciale la o selecție de produse.

Cum poate oferi ATAC prețuri mult mai bune în retailul românesc

Pe de o parte, sunt realizate economii importante de costuri prin reducerea consumului de energie electrică, diminuarea spațiilor pentru vitrinele frigorifice, optimizarea proceselor logistice și reducerea costurilor de transport. Apoi, o mare parte din produse sunt aprovizionate și manipulate la palet și bax, fiind utilizat un mobilier adaptat. Gamele de produse sunt esențializate, consumabilele și ambalajele diminuate, iar spațiile de depozitare reduse. Nu în ultimul rând, sunt reduse investițiile în decorațiuni și publicitate. Toate economiile realizate sunt reinvestite în eforturile de a susține nivelul de prețuri promis. Într-un final, volumele mărite vândute permit rotații mai bune și prețuri și mai mici. Esența strategiei comerciale este de a răspunde cel mai bine la nevoile consumatorilor prin gamele selectate și de a susține cu adevărat puterea de cumpărare a clienților, prin prețurile mici zi de zi.

Clienții ATAC Bartolomeu se pot bucura în continuare de confort și o experiență facilă la cumpărături, întrucât noul concept de hipermarket discount păstrează aleile largi, oferă un parcurs rapid clienților, o semnalizare vizibilă a categoriilor și un număr mare de case de marcat (8 case cu servicii de scanare și încasare asigurate de casierii Auchan, cât și 16 case care pot fi operate în regim self check-out).

Pentru încurajarea unui consum responsabil, clienții magazinului au oportunitatea de a contribui în mod activ la protejarea mediului înconjurător având la dispoziție serviciul de colectare a uleiului alimentar uzat, Sistemul de Garanție – Returnare pentru colectarea ambalajelor tip PET, din aluminiu și sticlă, dar și raionul Zero Risipă.