Auchan România sărbătorește 17 ani cu sute de reduceri, oferte și avantaje pentru clienții din întreaga țară

Auchan România sărbătorește 17 ani cu sute de reduceri, oferte și avantaje pentru clienții din întreaga țară

Publicat pe 04.10.2023

Până pe 24 octombrie, Auchan România sărbătorește 17 ani de activitate, iar cu această ocazie a pregătit sute de oferte aniversare, menite să cinstească loialitatea clienților, precum și să protejeze puterea de cumpărare a românilor. Astfel, clienții sunt invitați în magazinele Auchan, precum și pe auchan.ro, să descopere sute de oferte promoționale și beneficii speciale.

Începând din 4 octombrie, Auchan își întâmpină clienții cu reduceri la sute de produse din toate raioanele din magazin, iar în continuarea măsurilor de protejare a puterii de cumpărare a românilor, retailerul propune reduceri de prețuri la o gamă importantă de articole de bază, precum lactate, mezeluri, brânzeturi, legume, fructe, dar și la produse de băcănie precum ulei, zahăr, mălai, orez, făină etc. și produse nealimentare (detergenți, cosmetice, produse pentru bebeluși etc.).

Mai mult, în această perioadă, clienții vor regăsi în magazine oferte atractive și la produsele realizate în propriile laboratoare Auchan. Astfel, la zonele de Gastro, Brutărie, Patiserie și Cofetărie sunt promovate preparate ce au la bază ingrediente naturale, românești, pregătite în laboratoarele Auchan, dar și o gamă largă de produse afumate din producția Auchan.

Nu în ultimul rând, pe langa super-promotiile generale, folosind cardul de fidelitate MyCLUB Auchan, clienții se pot bucura de o mulțime de beneficii pentru multe alte produse de băcănie, băuturi, detergenți, cosmetice, produse pentru bebeluși, oferte precum 2+1 gratis, 1+1 gratis, 1 + al doilea produs la jumătate de preț.

Tombola cu premii în bani pe card, pe un an întreg

În perioada 4-24 octombrie, clienții care folosesc cardul de fidelitate MyCLUB Auchan la cumpărături în magazine sau online, vor fi înscriși automat în Tombola Aniversară prin care Auchan oferă peste 2 000 de premii astfel:

  • 10 premii x 1 000 lei bani înapoi ca bonus pe cardul de fidelitate MyCLUB Auchan lunar, timp de un an

  • 50 premii x 500 lei bani înapoi ca bonus pe cardul de fidelitate MyCLUB Auchan lunar, timp de un an

  • 2 000 premii x 15 lei voucher ca bani pe cardul de fidelitate MyCLUB Auchan pentru livrare gratuită, la cumpărături pe www.auchan.ro

Mai multe detalii, precum și regulamentul Tombolei Aniversare, sunt disponibile pe www.auchan.ro.