„Comoara din căruciorul misterios continuă”

„Comoara din căruciorul misterios continuă”

Publicat pe 03.04.2024

Ești în căutarea unei aventuri pline de mister și surprize? Putem să te ajutăm cu o variantă de a trăi emoția unei descoperiri, pentru că, de săptămâna aceasta, „Comoara din cărucior" are loc în majoritatea hipermarketurilor din rețeaua noastră.

Te invităm să te bucuri de o experiență de cumpărături unică, unde fiecare cărucior ascunde o comoară de descoperit, exact ca în emisiunile în care participanții cumpărau depozite sau cutii cărora nu le vedeau conținutul. Ce te așteaptă în căruciorul misterios? O selecție de produse nealimentare, care sperăm să îți fie utile și să te bucure.

Și ce e mai uimitor? Beneficiezi de o reducere de -65% pe loc la achiziția căruciorului misterios! Este o oportunitate unică de a te bucura de experiențe pline de surprize și de a trăi adrenalina descoperirii.

Așadar, fii curajos și alege-ți căruciorul misterios! După ce îl achiziționezi, pregătește-te pentru o călătorie plină de descoperiri și emoții. Intră în joc și fii parte din aventura „Comoara din cărucior"

Ți-am trezit curiozitatea și dorința de a încerca ceva nou? Nu rata această ocazie!

*Păstrează bonul fiscal, declarația și certificatul de garanție al produselor în caz de necesitate. Nu se poate face retur. Se aplică toate condițiile de garanție legale. Reducere față de prețul de vânzare al produselor la raft. În limita coșurilor pregătite.

*Campania se desfășoară în hipermarketurile Auchan cu excepția: Cotroceni, Crângași, Ploiești, Braşov Vest, Timișoara Sud, Iași, Galați.

Consultă regulamentul aici