La aniversarea de 10 ani, brandul Qilive by Auchan de electrocasnice &high-tech răsplătește aprecierea clienților

La aniversarea de 10 ani, brandul Qilive by Auchan de electrocasnice & high-tech răsplătește aprecierea clienților

Publicat pe 18.04.2024

1 din 4 produse vândute în această categorie, în Auchan, este Qilive

Marca Qilive, brandul propriu Auchan de electrocasnice și high-tech, aniversează 10 ani de la lansare, fiind în prezent unul dintre cele mai căutate branduri de către clienții din magazinele Auchan. Astfel, în prezent, 1 din 4 produse din gama de electronice și electrocasnice vândute este marcă Qilive, articolele de bucătărie, accesoriile de telefon și aparatele de înfrumusețare fiind printre cele mai căutate produse. Cu ocazia aniversării a unui deceniu de la lansarea mărcii, Auchan a pregătit și o tombolă specială pentru clienți, precum și reduceri de -20% pentru diferite categorii de produse Qilive pentru cei care dețin un card de fidelitate MyCLUB Auchan.

Qilive este marca proprie Auchan de electrocasnice și high-tech care include o gamă variată de peste 600 de produse inovatoare și accesibile, la un raport bun calitate-preț. Sub brandul Qilive, marcă exclusivă Auchan, clienții pot găsi în magazine și online, de la aparate de uz casnic, la electrocasnice mici pentru prepararea hranei - mixere, blendere, roboți de bucătărie, aparate de coafat – precum uscătoare de păr, perii de coafat, dar și aspiratoare și fiare de călcat, cât și o varietate de modele și culori de accesorii pentru smartphone.

Potrivit retailerului, printre cele mai căutate categorii de către consumatori se numără articolele de bucătărie, cafetierele, accesoriile de telefon (cabluri de încărcare, baterii externe) și aparatele de înfrumusețare (uscătoare de păr, plăci de păr).

De altfel, anul trecut, espressorul cu capsule Qilive 2 în 1, ce permite utilizarea a două tipuri de capsule de cafea distincte, a fost desemnat Produsul Anului 2023, fiind evaluat din perspectiva inovației, atractivității și intenției de cumpărare, un aparat inovator, ce se remarcă prin flexibilitate în alegerea cafelei dorite și un consum redus de energie. De asemenea, espressorul Qilive se remarcă și printr-un design compact și ergonomic și o utilizare facilă datorită afișajului LED.

Mai mult, întrucât protejarea mediului și reducerea consumului de plastic reprezintă o prioritate pentru Auchan, multe dintre produsele din gamă au ambalaje sustenabile, iar în categoria de accesorii pentru smartphone, de exemplu, sunt disponibile și produse realizate din plastic reciclat.

Tombolă aniversară cu vouchere pentru achiziția de produse

Până pe 7 mai, clienții care achiziționează orice produs Qilive din magazinele Auchan (inclusiv din ATAC by Auchan) și scanează cardul de fidelitate MyCLUB Auchan la casa de marcat, intră automat într-o tragere la sorți la care pot câștiga unul dintre cele 10 vouchere în valoare de 300 LEI, special destinate pentru achiziția de produse Qilive, voucherul fiind acordat în contul MyCLUB Auchan. Mai multe detalii despre tombolă și regulament, aici. Totodată, clienții care scanează cardul MyCLUB Auchan beneficiază de 20% bani ca bonus pe card la cumpărarea unor produs marca Qilive. Catalogul poate fi consultat aici.