Reduceri Wooww la Auchan în acest weekend: -10% la TOATE produsele alimentare

Reduceri Wooww la Auchan în acest weekend: -10% la TOATE produsele alimentare

Publicat pe 11.02.2022

Weekend-ul acesta, Auchan a pregătit promoții speciale la mii de produse, cu super oferte disponibile în toate hipermarketurile, supermarketurile și magazinele de proximitate MyAuchan.

Exclusiv folosind cardul de fidelitateMyCLUB Auchan , doar în perioada 12-13 februarie, toți cei care trec pragul magazinelor Auchan sau plasează comenzi online pe auchan.ro ori în aplicația mobilă Auchan pot beneficia pe loc de o reducere de -10% la toate produsele alimentare.

În plus, începând din 12 februarie, Auchan lansează și o tombolă dedicată special membrilor programului de fidelitate MyCLUB Auchan. Astfel, fie că ai deja un card MyCLUB sau acum îți faci un card nou, poți participa la Tombola Primăverii ce îți poate aduce unul dintre cele 15 premii de 5.000 sau 1.000 euro, acordate în bonus pe card.

Vezi regulamentul tombolei aici.

Accesul în toate magazinele Auchan, inclusiv în cele din centre comerciale, se face liber, fără solicitarea certificatului verde, dar cu purtarea măștii și respectarea tuturor măsurilor de protecție sanitară conform legii. Hipermarketurile Auchan sunt unele dintre cele mai mari magazine din România, cu alei și spații largi, un număr foarte mare de case de marcat și sunt certificate Safe Guard, ceea ce confirmă respectarea și implementarea corectă a celor mai bune practici de siguranță împotriva răspândirii COVID-19. De asemenea, în 2021, Auchan a obținut medalia Customers’ Friend și statutul Customers’ Friend – Superior Excellence.