Vino în magazinele MyAuchan din stațiile Petrom din Buzău și bucură-te de o experiență inedită la cumpărături

Vino în magazinele MyAuchan din stațiile Petrom din Buzău și bucură-te de o experiență inedită la cumpărături

Publicat pe 11.07.2022

Ai parte de reduceri de peste 40% la o selecție de produse până pe 31 iulie

Magazinele MyAuchan, supermarketul din drumul tău, au ajuns în stațiile Petrom din Buzău!

Cele 7 stații din județul Buzău au fost complet modernizate, iar acum te poți bucura de o experiență și mai bună pentru cumpărăturile tale zilnice. Cumperi tot ce ai nevoie pentru drum sau pentru acasă și economisești mai mult timp! În magazinele MyAuchan din stațiile Petrom găsești o gamă variată de până la 1.800 de produse.

Oprirea ta 2 în 1: La MyAuchan Petrom alimentezi, faci cumpărături și-ți vezi de drum

Magazinele MyAuchan din stațiile Petrom îți pun la dispoziție o varietate mare de produse, calitate, prospețime, prețuri bune și servicii utile. Aici poți găsi atât produse pentru consum imediat, cât și pentru acasă, corner-ul cu excepționala cafea proaspătă Costa Coffee, ingrediente de bază (făină, mălai, orez, paste), produse proaspete (fructe, sandwichuri, lactate), sosuri, produse congelate, bere, vin, dar și alte băuturi, aperitiv sărat, dulciuri, produse de băcănie și non-alimentare, precum cosmetice, detergenți, jucării, produse pentru copii și accesorii auto.

De asemenea, beneficiezi și de servicii utile, precum plata utilităților, a taxei de drum/pod, achiziții vignete și transfer de bani.
Magazinele MyAuchan din stațiile Petrom sunt deschise non-stop* și sunt amplasate în localitățile Buzău și Râmnicu Sărat.

*cu excepția magazinului MyAuchan din stația Petrom 6 Buzău și a magazinului MyAuchan din stația Petrom 9 Buzău, din municipiul Buzău, care funcționează în intervalul orar 06.00 – 22.00.

Înscrie-te în cursa pentru marele premiu de 10.000 de euro la tombola care sărbătorește deschiderea a 200 de magazine MyAuchan Petrom
Sărbătorim deschiderea a 200 de magazine MyAuchan Petrom printr-un concurs. Poți câștiga, în perioada 11 – 24 iulie, 200.000 de premii instant, pe carduri răzuibile, disponibile în magazine, pentru cumpăraturi de minimum 50 lei pe un bon fiscal.

De asemenea, chiar dacă ai primit sau nu un premiu instant, poți înscrie un bon de minim 50 de lei aici la marea tombolă în care poți câștiga:
⮚ Marele premiu: 10.000 euro virați direct în contul tău
⮚ Premii în vouchere: 200 premii x 200 lei (100 vouchere de cumpărături în Auchan și 100 cupoane de carburant)
Detalii și regulament pe www.auchan.ro

Mai aproape, mai rapid și mai avantajos – magazinele MyAuchan te așteaptă să descoperi cumpărăturile de care ai nevoie în drumul tău!