Gris din grau dur Auchan, 500g

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.
Auchan, gris grau dur mediu 500g
Informatii nutritionale
- kJ pe 100g sau 100ml 1561
- kcal pe 100g sau 100ml 368
- Grasimi (g sau ml) 1.9
- din care acizi grasi saturati (g sau ml) 0.4
- Glucide (g sau ml) 73
- din care zaharuri (g sau ml) 3.7
- Sare (g sau m 0.01
- Fibre (g sau ml ) 3.6
- Proteine (g sau ml ) 13
Ingrediente si alergeni
- Ingrediente 100% gris din GRAU dur de calitatea superioara.
- Alergeni descriere GRAU
Informatii generale
- Brand / marca Auchan
- Tip Gris
Dimensiuni si impachetare
- Greutate (Kg) 0.500
Conditii vanzare
- Termen de valabilitate A se consuma de preferinta inainte de: data inscriptionata pe ambalaj
Utilizare
- Conditii de pastrare / depozitare Inainte de deschidere: departe de caldura si umiditate. Dupa deschidere: a se pastra, de preferinta, intr-un ambalaj etans.
- Mod de preparare Recomandare de preparare: Recomandari de dozare pentru 1/4 litri de lichid: -pentru supe si terci, 20 g gris; -pentru prajituri, 30 g gris. Pregatire traditionala: intr-o cratita, aduceti la fierbere lichidul (lapte, apa sau supa concentrata) si turnati grisul in ploaie. Lasati la gatit, amestecand, 5-10 minute in functie de consistenta dorita.
- Recomandari de servire Idee reteta. Prajituri Makrout la cuptor. Ingrediente: Pentru aluat: 800 g de gris mediu (nu seminte de cuscus), 200 g de gris fin, 300 g de unt topit, 5 g de sare, 5 linguri de apa din floare de portocal, 1 pahar de apa, miere lichida. Pentru compozitie de curmale: 500 g de pasta de curmale, 1 lingurita de scortisoara, 1/2 pahar de unt, 1 sau 2 linguri apa de floare de portocal. Mod de preparare: intr-un bol mare de salata, se toarna grisul, se amesteca cu sarea. Faceti o gropita si turnati untul topit. Se amesteca bine, astfel incat untul sa fie bine absorbit de gris. Lasati sa stea 15 minute, ideal peste noapte. Lucrati pasta de curmale cu scortisoara si obtineti o bila moale. Lasati deoparte. Stropiti amestecul de gris/unt cu amestecul de apa din floare de portocal, amestecand apa fara a lucra cu varful degetelor si fara a framanta. Dupa ce ati obtinut o bila ferma, impaturiti in folie si puneti deoparte. Pe folie alimentara, aplatizati pasta de curmale intr-un dreptunghi pentru a facilita transferul fara ca pasta sa se lipeasca. Aplatizati aluatul de gris tot pe o folie alimentara, cu o rola, pentru a forma un dreptunghi putin mai mare. Asezati dreptunghiul cu pasta de curmale deasupra dreptunghiului cu pasta de gris, rulati pentru a forma un rulou, infasurati-l in folie si dati-l la frigider timp de 15 - 30 minute. Pre-incalziti cuptorul la 200oC, scoateti aluatul si taiati felii de 2 cm latime si asezati-le pe o tava tapetata cu hartie de copt. Urmariti cu atentie coacerea, deoarece trebuie sa aiba o culoare aurie deasupra si dedesubt. Scufundati prajiturile Makrouts in miere cu putina floare de portocal imediat ce le scoateti din cuptor. Lasati sa se raceasca.