Pizza Ristorante Dr.Oetker, prosciutto classico, 330g
Un mix delicios de prosciutto, o sunca usor sarata si afumata, din muschi de porc impanat cu slanina, ceapa, branza si rosii, toate completate excelent cu oregano.
Informatii nutritionale
- kJ pe 100g sau 100ml 958
- kcal pe 100g sau 100ml 229
- Grasimi (g sau ml) 9.9
- din care acizi grasi saturati (g sau ml) 2.9
- Glucide (g sau ml) 24
- din care zaharuri (g sau ml) 2.8
- Sare (g sau m 1.3
- Proteine (g sau ml ) 10
Ingrediente si alergeni
- Ingrediente Faina alba 480 din GRAU, 27% rosii pasate, 14% sunca fiarta (carne de porc, apa, sare, dextroza, stabilizatori (difosfati, trifosfati, nitrit de sodiu), antioxidant (ascorbat de sodiu), extract de condimente, aroma de fum), 14% BRANZA (MOZZARELLA, EDAM), ulei de rapita, IAURT, apa, drojdie de panificatie, sare, zahar, ulei de masline extra-virgin, amidon modificat, LAPTE degresat, sos de SOIA (apa, boabe de SOIA, sare, faina alba 480 din GRAU), oregano, condimente, galbenus de OUA, aroma, usturoi, patrunjel, agenti de ingrosare (guma de xantan, guma de guar), acidifianti (acid lactic, lactat de calciu), proteine din LAPTE, antioxidant (extract de rozmarin
- Alergeni descriere Cereale care contin gluten si produse derivate: grau,oua si derivate din oua, soia si derivate din soia, lapte si produse derivate
Informatii generale
- Brand / marca Ristorante
Dimensiuni si impachetare
- Cantitate neta (kg, l) 0.33
- Greutate (Kg) 0.33
Conditii vanzare
- Termen de valabilitate A se consuma, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj
Producator / Origine
- Tara de origine Polonia
Utilizare
- Conditii de pastrare / depozitare A se pastra la -18 grade C (in compartimentul „”sau la congelator). Nu recongelati dupa decongelare.
-
Mod de preparare
Timp de pregatire: 10-12 minute
1. Se foloseste cuptorul cu gaz sau electric, nu cu microunde si se Incalzeste In prealabil cateva minute;
2. Scoate pizza din toate ambalajele sale;
3. Apoi pune pizza In cuptor, pe gratarul acestuia, In partea de jos. Temperaturile potrivite difera, astfel pentru cuptorul electric ai nevoie de aproximativ 220°C, pentru cuptorul cu aer fierbinte, aproximativ 200°C iar la cuptorul cu gaz foloseste treapta 4-5.