Placinta Edenia cu branza dulce, mere si stafide, 800 g
Ne straduim sa actualizam in permanenta informatiile de pe site. Cu toate acestea, exista posibilitatea aparitiei unor inadvertente independente de vointa noastra. Fotografiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. De asemenea, descrierea si specificatiile produselor pot fi modificate de producatori fara notificare prealabila. Informatia despre stocul din magazin este valabila doar in momentul vizualizarii acestei pagini, iar disponibilitatea promotiilor si a preturilor afisate poate fi afectata de modificarile stocurilor. Pentru a creste acuratetea informatiilor, actualizam stocul periodic, iar ultima actualizare a fost facuta la 24.02.2021, 11:22. Multumim pentru intelegere.
Produse similare/complementare
Caracteristici produs
Un desert traditional pe care Edenia il prezinta reinterpretat mergand pana la adevaratele origini ale foilor de placinta: aluatul filo subtire ca hartia, fin si crocant.
Placinta cu branza dulce, mere si stafide Edenia este facuta in Grecia dupa metode traditionale.
Baza umpluturii este o branza dulce fina si savuroasa, traditional greceasca (mizithra).
Am imbogatit gustul adaugand ingrediente dulci, aromate precum stafidele si piureul de mar pentru o nota de prospetime.
Dulceata, finete si savoare intr-un invelis crocant imbogatit cu ulei de masline adevarat!
Nu necesita decongelare inainte de preparare.
Placintele Edenia au la baza metoda de preparare traditionala, greceasca, combinata cu gusturile specifice romanesti, rezultand astfel retete unice.
Sunt produse in Grecia si preparate cu ulei de masline, conform adevaratelor retete traditionale grecesti.
Avand forma de spirala, sunt mai crocante, iar umplutura este impartita uniform.
Se prepara foarte usor, la cuptor, intr-un timp scurt (30 minute), direct in tava din ambalaj.
Fiecare placinta are o dimensiune ideala pentru 4 persoane (800 g).
Placinta cu branza dulce, mere si stafide Edenia este facuta in Grecia dupa metode traditionale.
Baza umpluturii este o branza dulce fina si savuroasa, traditional greceasca (mizithra).
Am imbogatit gustul adaugand ingrediente dulci, aromate precum stafidele si piureul de mar pentru o nota de prospetime.
Dulceata, finete si savoare intr-un invelis crocant imbogatit cu ulei de masline adevarat!
Nu necesita decongelare inainte de preparare.
Placintele Edenia au la baza metoda de preparare traditionala, greceasca, combinata cu gusturile specifice romanesti, rezultand astfel retete unice.
Sunt produse in Grecia si preparate cu ulei de masline, conform adevaratelor retete traditionale grecesti.
Avand forma de spirala, sunt mai crocante, iar umplutura este impartita uniform.
Se prepara foarte usor, la cuptor, intr-un timp scurt (30 minute), direct in tava din ambalaj.
Fiecare placinta are o dimensiune ideala pentru 4 persoane (800 g).
Informatii nutritionale
- kJ pe 100g sau 100ml 1308
- kcal pe 100g sau 100ml 312
- Grasimi (g sau ml) 14.5
- din care acizi grasi saturati (g sau ml) 2.8
- Glucide (g sau ml) 38.1
- din care zaharuri (g sau ml) 7.8
- Sare (g sau m 0.75
- Fibre (g sau ml ) 1.5
- Proteine (g sau ml ) 4.5
Ingrediente si alergeni
-
Ingrediente
Aluat 62%: faina de gau, apa, uleiuri si grasimi vegetale nehidrogenate (palmier, floarea-soarelui si bumbac), amidon din porumb, sare, dextroza.
Umplutura 38%: branza greceasca mizithra 34% (lapte), apa, zahar, mere 9%, stafide negre 7%, amidon modificat din porumb si amidon modificat din cartof, faina de orez, scortisoara, miere.
Produsul poate contine urme de: oua, susan, nuci, arahide, derivate din soia si mustar. - Alergeni descriere Oua, susan, nuci, arahide, derivate din soia si mustar.
Informatii generale
- Brand / marca Edenia
Dimensiuni si impachetare
- Cantitate neta (kg, l) 800
- Cantitate neta scursa (kg) 800
Conditii vanzare
- Termen de valabilitate A se consuma inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Producator / Origine
- Tara de origine Grecia
Utilizare
- Conditii de pastrare / depozitare -18
Adauga un review
Pentru a adauga un review, te rugam sa te autentifici