Magazine în care să iți facă plăcere sa revii

Cumpărături plăcute în fiecare zi!

La Auchan, ambiția noastră este de a face fiecare dintre vizitele tale un moment unic de plăcere pe care să îl împărtășim împreună. Am organizat fiecare spațiu din magazinele noastre, pentru a îți garanta atmosfera prietenoasă și simplitatea la care te aștepți: departamente specializate, echipe de colegi pasionați, standuri atrăgătoare… Îți suntem aproape în fiecare moment!

Ce putem face pentru dumneavoastră?

În toate raioanele noastre, colegii din magazine pun produsele de sezon în prim-plan și te invită să la descoperi, ca într-o piață. Proaspete și colorate, îi ademenesc chiar și pe cei mai pretențioși! Poți oricând să ceri ajutorul colegilor nostri: vor fi încântați să îți împărtășească micile lor secrete!

Eficiența serviciilor începe cu atitudinea deschisă a echipelor noastre.
Datorită cunoașterii excelente a produselor, a bunei dispoziții și gustului lor pentru produse de calitate, responsabilii noștri de magazin fac totul pentru a vă face cumpărăturile produselor proaspete cât mai plăcute!

O experiență digitală

Auchan are 3 opțiuni de punere la dispoziție a comenzilor online: serviciul gratuit Click & Collect, disponibil în toate hipermarketurile Auchan, livrarea la domiciliu la nivel național, precum și serviciul gratuit Auchan Drive, un serviciu gratuit, sigur și rapid de ridicare a comenzilor online direct din parcările hipermarketurilor, disponibil în 31 de hipermarketuri (mai puțin în Craiova Electroputere și Cotroceni).

Am extins opțiunile de livrare la domiciliu prin parteneriate cu Poșta Română și platformele de delivery Takeaway.com, foodpanda și Glovo.

De asemenea, am lansat aplicația Auchan pentru mobil, oferind clienților o modalitate mai simplă și la îndemână de a-și face cumpărăturile online.