Program de Sustenabilitate Personală
Vezi detalii

Descriere Program

Programul de Sustenabilitate Personală (PSP) are menirea de a aduce împreună angajații și clienții Auchan pentru a-i angrena într-o amplă acțiune de transformare, motivare și inspirație comună. Construit sub forma unui demers de mobilizare a angajaților de a se implica activ în proiecte de susținere a comunităților locale, programul își propune să devină o sursă de inspirație și pentru toți cei care își doresc să încurajeze comportamentul responsabil prin puterea exemplului.

Angajații și clienții au puterea astfel de a se implica activ și de a construi și de a realiza transformarea mai departe, în comunitățile din care fac parte. Ne dorim să creăm prin intermediul Programului de Sustenabilitate Personală cadrul adecvat în care toți să ne unim forțele prin diverse acțiuni care duc la diminuarea efectelor cauzate de problemele climatice, risipa alimentară, utilizarea în exces a plasticului etc.

Auchan creează și oferă atât angajaților, cât și clienților, numeroase ocazii prin care își pot desfășura acțiunile în mod responsabil, printre care reamintim proiecte de reducere a risipei alimentare precum ZERO Risipă, colectarea și reciclarea ecologică a uleiului uzat, a dozelor de aluminiu, a hainelor și multe alte acțiuni. De asemenea, vrem să aflăm cum își doresc clienții să se implice ca parte a programului lor de sustenabilitate, să ne inspiram din acțiunile lor și să devenim mai buni prin împărtășirea experiențelor comune!

Calendarul de sustenabilitate personală

Implicare angajați

În august 2021, peste 90 de angajați ai magazinului Auchan Berceni din București s-au implicat într-o acțiune de colectare și donare de rechizite către copiii defavorizați și au pregătit, cu drag, cadouri pentru beneficiarii Asociației ”Ana și Copiii”.

Peste 70 de angajați ai magazinului Auchan Pitești Bradu s-au mobilizat și într-o singura zi au donat peste 30 de litri de sânge, cantitate care poate salva peste 210 vieți.