Ce este Auchan Discount?

Auchan Discount este un concept nou și inedit în care cumperi mai mult și plătești mai puțin.

Acest concept este diferit de magazinele Auchan obișnuite, oferind o gama optimizată de produse pentru preferințele tale de cumpărare, la prețuri super reduse.

💰Te bucuri permanent de 5% bani înapoi ca bonus pe cardul de fidelitate MyCLUB Auchan, la mii de produse marca Auchan și mărci exclusive Auchan.

📦Comanzi online iar noi ne ocupăm să îți pregătim coșul de cumpărături, tot ce trebuie tu să faci este să vii să îl iei de la noi, direct din magazin sau din parcarea magazinului, împachetat atent și gata de plecare!

🆕 Auchan Ploiești și Auchan Calea Șagului (Timișoara) sunt primele magazine transformate în Auchan Discount. Bucură-te de experiența acestui nou concept!

Care sunt avantajele noului concept Auchan Discount?

🛒PREȚURI MICI LA MII DE PRODUSE

Auchan Discount este locul perfect pentru a găsi cele mai bune prețuri la produse de calitate!

Gama optimizată de produse vândute în cantități mari este concepută să te ajute să faci economii semnificative la fiecare comandă.

La Auchan Discount găsești tot ce ai nevoie, de la produse proaspete, băcănie, detergenți și produse de curățenie, produse cosmetice și îngrijire, până la scutece și articole pentru bebeluși sau băuturi alcoolice și răcoritoare.

🛒 5% BANI ÎNAPOI CA BONUS

✔️ Te bucuri permanent de 5% banii înapoi ca bonus pe cardul de fidelitate MyCLUB Auchan, la mii de produse marca Auchan și mărci exclusive Auchan.

🛒 CUMPERI FĂRĂ LIMITE DE CANTITATE

Cumpără exact cât ai nevoie fără a fi limitat de o cantitate minimă sau maximă! Auchan Discount îți oferă posibilitatea de a cumpăra exact cât dorești.

Acest lucru nu numai că te va ajuta să economisești bani, dar va reduce și risipa alimentară și îți va permite să îți organizezi mai bine cumpărăturile.

🛒PRELUAREA GRATUITĂ A COMENZILOR

La Auchan Discount îți poți prelua comanda direct din magazine (zona Click & Collect) sau parcarea acestora (zona Drive), exact ca până acum, singura diferență va fi indisponibilitatea serviciului de livrare la domiciliu.

Acest lucru îți permite să:

Beneficiezi de produse mai proaspete - Produsele nu vor mai fi supuse manipulării suplimentare.

Economisești bani în plus - Nu vei plăti costuri suplimentare pentru livrare, preluarea fiind gratuită.

Comanzi cât vrei tu – Nu există nicio limita de cantitate

➕ În plus, beneficiezi de:

🔨Serviciu GRATUIT de închiriere unelte pentru casă și grădină din Auchan Discount.

♻️Servicii de colectare a uleiului alimentar uzat, a pet-urilor, aluminiului și sticlei.

Așadar, dacă ești în căutarea unei soluții economice și flexibile de shopping online, Auchan Discount este locul perfect!