Conceptul “O nouă viață” ajunge și la Constanța în ambele hipermarketuri Auchan

Conceptul “O nouă viață” ajunge și la Constanța în ambele hipermarketuri Auchan

Publicat pe 08.04.2022

Începând de astăzi, magazinul „O nouă viață by Auchan” ajunge și în hipermarketul Auchan din complexul comercial Vivo Shopping Constanța, iar săptămâna viitoare, pe 14 aprilie, urmează o nouă deschidere – în hipermarketul Auchan City Constanța Sud.

Ambele magazine sunt deschise cu ajutorul partenerului LaMajole și oferă clienților o gamă variată de articole vestimentare pentru femei, bărbați și copii, cu prețuri începând de la 8 lei.

În cadrul magazinelor „O nouă viață”, clienții pot alege articole vestimentare dintr-o vastă selecție de haine prepurtate, în stare perfectă de comercializare, extinzând astfel perioada lor de utilizare și contribuind împreună la reducerea amprentei de carbon.

Prin deschiderea shop-in-shop-urilor „O nouă viață” din ambele hipermarketuri Auchan din Constanța, conceptul numără 17 magazine în: București (Drumul Taberei), Timișoara Nord, Oradea, Pitești Bradu, Sibiu, Craiova Electroputere, Deva (deschise cu ajutorul partenerului Monique Investment) și din Bacău, Cluj Nord, Târgu Mureș Sud, Brașov Coresi, Ploiești și București (Berceni, Pallady, Titan), deschise în parteneriat cu LaMajole.