Produse

COCA-COLA: Gust autentic din 1886

Numele Coca-Cola este sinonim cu originalitate si fericire si este un nume faimos de peste un secol. Cu amestecul sau unic de arome si designul iconic, Coca-Cola si-a consolidat pozitia ca unul dintre cele mai recunoscute si indragite branduri din lume.

O scurta istorie Coca-Cola

Originea Coca-Cola dateaza inca din 1886, cand un farmacist pe nume John Pemberton a creat aceasta bautura carbogazoasa in Atlanta, Georgia. Comercializata initial ca tonic medicinal, Coca-Cola a devenit rapid populara ca bautura racoritoare si in curand a fost vanduta in fantanile de sifon din Statele Unite. De-a lungul anilor, Coca-Cola si-a extins aria de vanzare, iar acum este vanduta in peste 200 de tari din intreaga lume.

Specificul marcii: Ce face o Coca-Cola unica?

Coca-Cola este mult mai mult decat o simpla bautura racoritoare carbogazoasa, este un brand cu o istorie bogata si o identitate puternica. Reteta secreta Coca-Cola a fost pazita indeaproape de peste un secol, iar amestecul sau de arome a ramas in mare parte neschimbat. De la logo-ul sau emblematic cu script cursiv pana la schema sa de culori rosu si alb care poate fi recunoscuta instantaneu, Coca-Cola este o marca usor de distins si foarte usor de retinut. In plus, compania a avut intotdeauna un angajament puternic fata de sustenabilitate si responsabilitate sociala si a lucrat pentru a minimiza impactul sau asupra mediului si a sprijini comunitatile din intreaga lume.

Gama de produse Coca-Cola: ceva pentru toata lumea

Coca-Cola ofera o gama de produse care raspunde diferitelor preferinte de gust si cerinte alimentare. Indiferent daca preferi un gust clasic de cola dulce sau o alternativa fara zahar, Coca-Cola are ceva pentru toata lumea.

Sa aruncam o privire mai atenta la cele mai populare produse ale brandului:

Coca-Cola: bautura racoritoare clasica

Coca-Cola, bautura cola originala ramane unul dintre cele mai populare produse ale marcii. Cu gustul sau dulce, spumant si aroma inconfundabila, Coca-Cola este bautura perfecta pentru cei care iubesc gustul unei cola clasice.

Coca-Cola Zero: O alternativa fara zahar

Pentru cei care cauta o optiune fara zahar, Coca-Cola Zero este alegerea perfecta. In ciuda lipsei de zahar, Coca-Cola Zero ofera in continuare acelasi gust grozav ca omologul sau clasic.

Coca-Cola Vanilla: Cola cu un hint de vanilie

Coca-Cola Vanilla ofera un twist al aromei clasice de cola, cu un gust neted si cremos de vanilie. Aceasta bautura este perfecta pentru cei care iubesc gustul vaniliei si cu siguranta este alegerea perfecta atat pentru fanii de cola, cat si de vanilie.

Coca-Cola Cherry: Cola cu gust de cirese dulci

Coca-Cola Cherry este un amestec delicios de arome de cola si cirese, oferind o nota fructata gustului clasic de cola. Indiferent daca esti in cautarea unei bauturi fructate sau a unui rasfat dulce, Coca-Cola Cherry le acopera cu siguranta pe ambele.

Cool facts despre Coca-Cola:

  1. Coca-Cola este cea mai populara bautura racoritoare din lume si este consumata de milioane de oameni in fiecare zi.

  2. Compania Coca-Cola are peste 500 de branduri si 3.800 de produse in portofoliu, inclusiv Sprite, Fanta si Dasani.

  3. Logo-ul emblematic Coca-Cola a fost conceputa de contabilul lui Pemberton, Frank Mason Robinson, si a ramas in mare parte neschimbat de la introducerea sa in 1887.

  4. In timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, Coca-Cola a devenit un simbol al Americii si a fost consumata pe scara larga de soldati atat in tara, cat si in strainatate.

  5. Reteta secreta Coca-Cola este considerata unul dintre cele mai bine pazite secrete comerciale din lume si este tinuta inchisa intr-un seif de la sediul companiei din Atlanta.