O noua experienta a cumparaturilor online!

Ce s-a intamplat?

Am renovat site-ul auchan.ro!

Pe tot parcursul ultimilor ani, am ascultat mii de pareri, am explorat si am invatat ce nevoi si dorinte ai tu!

Ca urmare, ti-am pregatit o noua experienta a magazinului online auchan.ro, una mai prietenoasa, mai moderna si mai intuitiva, care sa te ajute sa iti faci cumparaturile mai usor si mai rapid, pentru a economisi timp pretios!

Ce ti-am pregatit?

Pentru ca tu sa ai cea mai frumoasa experienta la shopping, am imbunatatit auchan.ro!

  • Tu ne dai adresa, noi ne ocupam sa alegem magazinul potrivit pentru tine! Daca pana acum tu alegeai magazinul din proximitatea ta, acum e mult mai simplu: tu iti introduci adresa iar noi vom alege magazinul din care livram pentru tine!
  • Ai parte de o experienta imbunatatita pe mobil, cu posibilitatea de a comanda mult mai simplu si usor! Stiai ca peste jumatate dintre clienti acceseaza site-ul nostru de pe telefonul mobil? Tocmai de aceea am indreptat o mare parte din eforturi in dezvoltarea unei experiente imbunatatite atunci cand ne vizitezi de pe telefonul mobil. O faci chiar acum? :) Daca nu, te asteptam la cumparaturi oricand si de pe orice device!
  • Acum ai posibilitatea de filtrare a produselor mai avansata pentru a gasi usor si rapid produsele tale preferate! Cauta dupa brand sau gramaj, dupa tipul de produs sau pret pentru a profita de cele mai bune promotii.
  • Pregatim multe alte surprize pentru tine in saptamanile urmatoare. Intre timp, nu uita ca poti sa alegi din peste 20.000 de produse, pe care le poti ridica chiar tu din magazinul Auchan la punctele "Click & Collect", din parcarea magazinului - "Drive", sau le poti primi direct la usa ta. Spor la cumparaturi!