Pate cu ficat de gasca Scandia Sibiu, 120g
Informatii nutritionale
- kJ pe 100g sau 100ml 1231
- kcal pe 100g sau 100ml 298
- Grasimi (g sau ml) 26.7
- din care acizi grasi saturati (g sau ml) 4.6
- Glucide (g sau ml) 4.6
- din care zaharuri (g sau ml) 1.1
- Sare (g sau m 1.4
- Fibre (g sau ml ) 1
- Proteine (g sau ml ) 9.2
Ingrediente si alergeni
- Ingrediente Ficat de gasca (24%), ulei vegetal nehidrogenat de floarea-soarelui, apa , carne de gasca, grasime de gasca, proteina vegetala din Soia, sare iodata, amidon din porumb, zahar, ceapa, vin, condimente, usturoi.
- Alergeni descriere Soia
Informatii generale
- Brand / marca Scandia Sibiu
- Tip Pate
Dimensiuni si impachetare
- Cantitate neta (kg, l) 0.12
- Greutate (Kg) 0.120
Conditii vanzare
- Termen de valabilitate A se consuma de preferinta inainte de data inscrisa pe ambalaj
Producator / Origine
- Tara de origine Romania
Utilizare
-
Conditii de pastrare / depozitare
A se pastra in loc uscat si racoros, la temperatura de +4 grade C pana la maxim +25 grade C
Dupa deschiderea cutiei, a se pastra la frigider si a se consuma in maxim 24 de ore. -
Mod de preparare
Produsul este obtinut prin cuterarea materiilor prime regasite in lista de ingrediente cu obtinerea unei paste omogene, care se dozeaza automat in cutii
Cutiile inchise ermetic sunt supuse tratamentului de sterilizare
Produsul obtinut este fara aditivi.