Pate integral de porc Scandia Sibiu, 200g
Informatii nutritionale
- kJ pe 100g sau 100ml 891
- kcal pe 100g sau 100ml 215
- Grasimi (g sau ml) 17
- din care acizi grasi saturati (g sau ml) 5.9
- Glucide (g sau ml) 4
- din care zaharuri (g sau ml) 1.3
- Sare (g sau m 1.4
- Fibre (g sau ml ) 1.3
- Proteine (g sau ml ) 10.8
Ingrediente si alergeni
- Ingrediente Ficat de porc (24%), slanina, apa, sorici, proteina vegetala din Soia, sare iodata, zahar, amidon din porumb, ceapa, condimente, usturoi.
- Alergeni descriere Soia
Diete
- Fara gluten Da
- Fara lactoza Da
- Fara conservanti Da
- Fara coloranti Da
Informatii generale
- Brand / marca Scandia Sibiu
Dimensiuni si impachetare
- Cantitate neta (kg, l) 0.2
- Greutate (Kg) 0.200
Conditii vanzare
- Termen de valabilitate A se consuma de preferinta inainte de data inscrisa pe ambalaj
Producator / Origine
- Tara de origine Romania
Utilizare
-
Conditii de pastrare / depozitare
A se pastra in loc uscat si racoros, la temperatura de +4 grade C pana la maxim +25 grade C
Dupa deschiderea cutiei, a se pastra la frigider si a se consuma in maxim 24 de ore. -
Mod de preparare
Produsul este obtinut prin cuterarea materiilor prime regasite in lista de ingrediente cu obtinerea unei paste omogene, care se dozeaza automat in cutii
Cutiile inchise ermetic sunt supuse tratamentului de sterilizare
Produsul obtinut este fara aditivi si fara organisme modificate genetic.