Sunca presata Caroli din piept de pui, +/- 250g
Ne straduim sa actualizam in permanenta informatiile de pe site. Cu toate acestea, exista posibilitatea aparitiei unor inadvertente independente de vointa noastra. Fotografiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. De asemenea, descrierea si specificatiile produselor pot fi modificate de producatori fara notificare prealabila. Informatia despre stocul din magazin este valabila doar in momentul vizualizarii acestei pagini, iar disponibilitatea promotiilor si a preturilor afisate poate fi afectata de modificarile stocurilor. Pentru a creste acuratetea informatiilor, actualizam stocul periodic, iar ultima actualizare a fost facuta la 06.07.2022, 08:01. Multumim pentru intelegere.
Produse similare/complementare
Caracteristici produs
Caroli Sunca presata de pui este usoara, savuroasa si transforma orice sandvis intr-un deliciu.
Informatii nutritionale
- kJ pe 100g sau 100ml 346
- kcal pe 100g sau 100ml 82
- Grasimi (g sau ml) 1.5
- din care acizi grasi saturati (g sau ml) 0
- Glucide (g sau ml) 4.6
- din care zaharuri (g sau ml) 1.3
- Sare (g sau m 12.5
- Proteine (g sau ml ) 2.4
Ingrediente si alergeni
- Ingrediente Piept de pui dezosat (42%), apa, carne de pui ( 7 %), amidon, sare, proteina vegetala din soia , proteina din lapte, zaharuri ( lactoza, dextroza, maltodextrina ), stabilizatori (difosfati, trifosfati, citrati de sodiu), agent de ingrosare ( caragenan, konjac), extracte de condimente, aroma, agent de intarire (clorura de potasiu), antioxidant (ascorbat de sodiu), condimente, potentiator de aroma( monoglutamat de sodiu ), conservant (nitrit de sodiu), colorant (carmine).
- Alergeni descriere Poate contine urme de: lactoza, mustar, telina, gluten
Informatii generale
- Brand / marca Caroli
- Tip Sunca
Dimensiuni si impachetare
- Greutate (gr) 0.250
Utilizare
- Conditii de pastrare / depozitare Conditii de pastrare: 2 - 8 grade C, umiditatea relativa a aerului 75 – 80 %.
Adauga un review
Pentru a adauga un review, te rugam sa te autentifici