Filtre
 lei
 lei

Tacamuri

Furculita din inox, Alice
Lingura din inox, Alice
Lingurita din inox pentru cafea, Alice
Lingura din inox Oti 19 cm
Furculita din inox Oti 19 cm
Lingurita din inox Oti 14.5 cm
Set de 5 cutite si tocator din lemn Oti
Cutit pentru friptura Pouce 11 cm
Cutit din inox pentru friptura, Alice
Furculita din inox pentru desert, Alice
Cutit pentru decojit Pouce 9 cm
Decojitor legume Pouce 6.35 cm
Set tacamuri 16 piese, din inox
Set Hilton 6 furculite de 19 cm
Set Hilton 6 lingurite pentru ceai 13 cm
Cutit bucatar Pouce 18 cm
Cutit pentru feliat Pouce 15 cm
Furculita Actuel din inox, Camille
Lingurita Actuel din inox, Camille
Cutit din inox Oti 21.5 cm
Set Hilton 6 linguri 19 cm
Lingura Actuel din inox, Camille
Cutit pentru paine Pouce 19 cm
Set Ranieri cu 6 lingurite pentru ceai
Lingura Actuel din inox, Olympia
Set Ranieri 3 furculite
Set tacamuri Actuel 24 de piese, Olympia
Furculita Actuel din inox, Angele
Lingura pentru servire Actuel din inox
Set Hilton 6 furculite pentru desert 18 cm
Set Ranieri 3 linguri
Set tacamuri Actuel 24 de piese, Helene
Cutit Icos din inox 18/0, model venetia
Set 2 cutite Berlinger

Pentru a te bucura cu adevarat de o masa in familie sau cu prietenii, tacamurile de calitate sunt esentiale. Iar cele mai bune tacamuri sunt cele care sunt rezistente si care arata bine.

Auchan.ro iti ofera o gama variata de tacamuri inox de calitate. Fa din calitate o prioritate si profita de excelentele oferte pe care le poti descoperi mereu pe site-ul si in aplicatia Auchan. Alege din gama variata de furculite mici, lingurite aurii si multe alte tipuri de tacamuri pe care le poti achizitiona atat individual, cat si la set. Incearca un set furculite, excelente pentru serile in care ai musafiri.

De asemenea, pe Auchan.ro poti sa descoperi si cel mai complet set de tacamuri, care contine lingura de inox, furculite din inox, cutite din inox si lingurite din inox. Punem accent pe calitate, tocmai de aceea din oferta noastra fac parte doar tacamuri de la producatori de renume. Pe Auchan.ro si in aplicatia Auchan gasesti tacamuri Oti, tacamuri Heinner, tacamuri Actuel si tacamuri Hilton sau tacamuri Pouce.

Incearca variantele de set de tacamuri sau alege din optiunile pe care le poti achizitiona individual. Produse din metale de cea mai buna calitate, tacamurile din oferta noastra pot fi achizitionate din magazinele Auchan din tara. Pe pagina fiecarui produs gasesti informatiile necesare cu privire la caracteristicile tehnice ale acestuia, dar poti afla si in ce magazine gasesti produsele dorite. Nu trebuie sa te ingrijorezi daca produsele dorite nu figureaza ca fiind disponibile in magazin.

Comanda online tot ce iti doresti, iar noi iti vom aduce produsele in cel mai apropiat magazin Auchan. Alternativ, poti opta pentru livrare la domiciliu. Ramai pe Auchan.ro si in aplicatia Auchan pentru a fi mereu la curent cu cele mai tari oferte si cele mai noi promotii pe care ti le oferim.

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.