Auchan contribuie la universul tău de mâine.

Îți oferim cea mai autentică experiență de cumpărături!

În calitate de vânzător, este primordial pentru noi să construim și să menținem o abordare sustenabilă a consumului.

Această responsabilitate este împărtășită cu întregul nostru ecosistem: angajați, colaboratori, parteneri și voi. Indiferent de acțiunile și ofertele noastre, ne asigurăm mereu că fiecare dintre ele respectă mediul înconjurător și societatea, contribuind la un stil de viață mai sănătos.

Reducerea amprentei noastre asupra mediului înconjurător

Pentru a proteja planeta, este esențial să fim atenți la impactul acțiunilor noastre asupra mediului înconjurător. Echipa noastră este preocupată constant implicarea responsabilă față de mediu.

Prioritizarea furnizorilor locali

Toti comercianții noștri, indiferent de unde provin, se angajează să favorizeze produsele locale, crescute și îngrijite în apropierea magazinelor noastre, stabilind parteneriate directe cu fermieri și artizani. Astfel, ne asigurăm că la tine ajung cele mai proaspete produse, susținând în același timp producția locală și limitând consumul de combustibil.

De pe teren, direct în farfurie

De la producție și până la raft, procesul de monitorizare implimentat ne asigură că produsele noastre sunt cât se poate de proaspete pentru tine. Pentru fiecare etapă a procesului, am stabilit o serie de verificări care să ne confirme că alimentele pe care le propunem sunt sigure și sănătoase. Întreaga familie Auchan este preocupată de garantarea unei origini precise a fiecărui aliment din gama noastră!

Alimente naturale și sănătoase

Suntem convinși că o dietă sănătoasă și echilibrată este cheia sănătății. De aceea, încurajăm și ne focusăm pe achiziționarea produselor sustenabile, locale și organice. Și pentru a te ghida spre îmbunătățirea meniului zilnic, am creat pentru tine programul de sănătate Viața în Albastru.

Fundația pentru Tineret Auchan

Prin intermediul Fundației pentru Tineret Auchan, susținem multe proiecte de sănătate, integrare și educație. De peste 20 de ani, partenerii noștri au susținut și au sponsorizat organizațiile locale care vin în ajutorul tinerilor din proximitate.

  • 1,500,000 euro buget anual internațional
  • 250,000 tineri care au urmat programul nostru începând cu anul 1996
  • 915 proiecte susținute
  • 17 țări

Să acționăm împreună!

Ca brand prezent în 17 tări, suntem implicați în dezvoltarea economică și în lupta împotriva inegalității. Ne bazăm pe parteneriate puternice pentru a acționa la nivel local, organizând distribuirea pachetelor de alimente și prin colectarea diferitelor bunuri, care sunt mai apoi donate celor care au nevoie de ele.