Vezi detalii

Gustul local, valorile nutriționale și prețurile accesibile - acestea sunt promisiunile noastre!

Am dezvoltat parteneriate strânse cu producătorii locali bazate pe respect şi încredere
Gustul produselor românești este unul inconfundabil
Vezi oferta
Originea, dar și drumul de la sămânță până la raft sunt 100% controlate, pentru că ne dorim să te bucuri de produse proaspete și de o calitate superioară.
Vezi oferta

t

Filiere naționale

Fiecare alegere pe care o faci din gama noastră extinsă de produse locale susține comunitățile românești și garantează că vei savura produse autentice și sănătoase. Am dezvoltat filiere naționale din mai multe categorii, precum fructe și legume proaspete, carne, lactate, produsele de băcănie atât de iubite de către români și nelipsite de pe rafturile din cămară (varză murată, zacuscă, gem, suc de mere ș.a.) dar și alimente de bază (ulei de floarea-soarelui sau rapiță etc.) și plante cu flori în ghiveci.

Filierele noastre sunt semnalizate în magazine prin materiale speciale cu fotografii ale producătorilor și deviza “Cultivăm ce e mai bun!”

Varză Murată
Citeste mai mult
Plante Aromatice
Citește mai mult
Crăciuniță
Citește mai mult
nuci in coajă
Citește mai mult

Filiere internaționale

Prin intermediul parteneriatelor noastre internaționale îți oferim produse rafinate, de la producători din țări recunoscute pentru producția unor alimente specifice regiunii și atât de apreciate la nivel mondial.