Lumea și varietățile culinare sunt într-o continuă transformare. Noi vrem să îți schimbăm viața!

Militanți pentru ceea ce înseamnă bun, sănătos și local, vrem să-ți oferim produse care să-ți îndeplinească nevoile curente și viitoare, dar să fie și benefice pentru sănătatea ta. Prin proiectul “Auchan îți schimbă viața”, vrem să regândim obiceiurile de consum. Schimbarea trebuie să înceapă chiar de la producție, de aceea ne-am propus ca lanțurile noastre de distribuție să fie 100% transparente și eco-friendly, pentru ca tu să te bucuri de o experiență unică a gustului autentic.

Starea de bine depinde de o alimentație sănătoasă

“Ok, dar cum pot fi sigur de ceea ce cumpăr?”
Aceasta este o întrebare foarte des întâlnită printre consumatori. Noi ne dorim să aducem clienții cât mai aproape de produsele lor prin garantarea unor alimente care nu conțin conservanți sau aditivi. În 2025, o gamă și mai largă de produse va fi disponibilă, excluzând ingredientele care pot dăuna sănătății tale

Trebuie să mâncăm sănătos, dar să fie și gustos!

Prin introducerea bufetelor în magazinele noastre, o să fie mai ușor atât pentru bucătarii începători, cât și pentru experți, să primească sfaturi pentru rețete delicioase. Pregătește-te pentru workshop-urile culinare tematice, dedicate anumitor categorii de produse (pește, carne, pâine, paste…). Acestea vor fi supravegheate de profesioniști pregătiți să-ți ofere sfaturi utile și inovative de gătit.

Mănâncă sănătos, bun și local!

Din ce în ce mai mulți clienți simt nevoie să aleagă alimente de proveniență locală pentru a se bucura de cea mai înaltă calitate a produselor. De aceea, noi ne alegem producătorii cu atenție. Vrem ca ei să fie conștienți de bunăstarea mediului înconjurători și a animalelor. Într-un viitor apropiat, ramura organică va continua să se dezvolte pentru a garanta consumul unui produs autentic și sănătos.