Vezi detalii

Stupinele Aris Mirea

Stupinele Aris Mirea reprezintă o afacere înființată în anul 2018, din dorința de a oferi clienților o miere pură, sănătoasă și din dorința de a reprezenta direct interesele comerciale ale apicultorilor în relația cu marii distribuitori.

Munca în apicultură trebuie să țină pasul cu activitatea albinelor, practic ele stabilesc norma de lucru, vara fiind de aproape 20 de ore, iar iarna de întreținere. Fiecare zi de lucru la albine este diferită, extracția de miere este activitatea cu prioritate absolută, dar în același timp și cea mai obositoare.

“Calitatea produselor noastre este dată de faptul că încercăm să aducem la raft un produs local, nealterat, cu proprietăți și caracteristici organoleptice, exact așa cum se găsește în stare brută în stup. Pentru noi, satisfacția cea mai mare este atunci când reginele crescute și împerecheate în stupine fac producție de miere record și dezvoltă colonii sănătoase. Poluarea și eventualele posibilități de contaminare sunt reduse la zero prin alegerea locațiilor și a culturilor ecologice.”

Produse :

  • Miere de salcâm
  • Miere de tei

Partener Auchan din anul 2019

Descoperă toate produsele noastre de filieră