t

 • La scanarea cardului de fidelitate MyCLUB Auchan si MyBUSINESS CLUB Auchan garanția de 0,5 lei/ambalaj cu simbol „Ambalaj cu garanție” va fi restituită sub forma de voucher de fidelitate disponibil în aplicația Auchan (secțiunea Vouchere). Voucherul este valabil 12 luni din momentul emiterii si poate fi folosit pentru achiziția, prin cardul de fidelitate pe care a fost emis, a oricăror produse din magazinele Auchan, ATAC și MyAuchan (cu excepția celor din stațiile Petrom). Pentru restituirea contravalorii voucherului în numerar, vă puteți adresa personalului de la Serviciul Clienți din magazinele Auchan. În acest caz voucherul de fidelitate disponibil în aplicația Auchan va fi anulat.

 • Voucherul de fidelitate aferent beneficiului suplimentar de 0,1 lei/ambalaj cu simbol „Ambalaj cu garanție” poate fi folosit o singură dată, pe un singur bon fiscal pe care a fost scanat cardul de fidelitate MyCLUB Auchan sau MyBUSINESS CLUB Auchan pentru care a fost emis. Voucherul disponibil in aplicația Auchan (secțiunea Vouchere) este valabil 3 luni de la emitere poate fi folosit pentru cumpărături în magazinele Auchan, ATAC și MyAuchan, cu excepția celor din stațiile Petrom. Voucherul poate fi cumulat cu alte oferte sau promoții, doar daca suma beneficiilor (reducere, voucher, bonus de fidelitate) acordate pentru un produs nu depășește prețul acestuia.

 • Returnează la Auchan, indiferent de unde ai cumpărat!

UPDATE 22 iulie

t

Între 22 iulie si 6 august, la fiecare 5 ambalaje reciclate PET/ALU/STICLĂ primești un voucher cu reducere de 25% pentru o selecție de produse Artesana, 25% reducere pentru toată gama Aroxol și 25% reducere pentru Painea ,,Votat produsul anului" la punctul de colectare-reciclare pe care îl poți folosi pentru a cumpăra produse participante la campanie.

Pana pe 15 septembrie, la scanarea cardului de fidelitate, primesti 60 de bani pe ambalaj: 50 de bani garanția SGR și 10 bani în plus, ca voucher pe cardul de fidelitate disponibil în aplicația Auchan (secțiunea Vouchere). În cazul scanării cardului de fidelitate MyCLUB Auchan garanția de 0,5 lei/ambalaj cu simbol „Ambalaj cu garanție” va fi restituită sub forma de voucher de fidelitate Voucherul este valabil 12 luni din momentul emiterii, poate fi folosit pentru achiziția cu cardul MyCLUB Auchan a oricăror produse din magazinele Auchan și MyAuchan (cu excepția celor din stațiile Petrom). Pentru restituirea contravalorii voucherului în numerar, vă puteți adresa personalului de la Serviciul Clienți din magazinele Auchan. În acest caz, voucherul de fidelitate disponibil în aplicația Auchan va fi anulat.

Voucherul de reducere poate fi folosit o singură dată, pe un singur bon fiscal pe care a fost scanat cardul de fidelitate MyCLUB Auchan. Nu pot fi aplicate mai multe vouchere pe un singur bon fiscal, dar beneficiul se cumulează cu alte promoții sau oferte. Reducerea maximă acordată în baza unui voucher este de 100 lei/bon fiscal și se va aplica doar pentru articolele participante la campanie prezente pe bon.

Voucherul de reducere se acordă la fiecare 5 ambalaje reciclate prin cardul de fidelitate MyCLUB Auchan în limita a maxim 100 de ambalaje/card client/campanie. Nu intră în campania de reciclare ambalajele/recipientele care nu au fost recunoscute de aparatul de colectare din cauza formei, materialului sau a designului ambalajului, neavând importanță categoria acestora. Voucherele emise în perioada 22 iulie – 6 august sunt valabile 14 zile din momentul emiterii lor exclusiv pentru cumpărături în magazinele Auchan și MyAuchan, cu excepția celor din stațiile Petrom. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil. Verifică lista produselor disponibile în ofertă în magazine și pe auchan.ro/împreună-protejăm-planeta.

Vezi lista de produse Artesna, Aroxol si Painea ,,Votat produsul anului" pentru care se aplica voucherele

UPDATE 8 iulie

t

Între 8 si 21 iulie, la fiecare 5 ambalaje reciclate PET/ALU/STICLĂ primești un voucher cu reducere de 20% pentru o selecție de produse Reinert si Martinel, 20% reducere pentru toată gama de bere Caraiman și 20% reducere pentru savarinele productie proprie la punctul de colectare-reciclare pe care îl poți folosi pentru a cumpăra produse participante la campanie.

Pana pe 15 septembrie, la scanarea cardului de fidelitate, primesti 60 de bani pe ambalaj: 50 de bani garantia SGR si 10 bani in plus, ca voucher pe cardul de fidelitate disponibil în aplicația Auchan (secțiunea Vouchere). În cazul scanării cardului de fidelitate MyCLUB Auchan garanția de 0,5 lei/ambalaj cu simbol „Ambalaj cu garanție” va fi restituită sub forma de voucher de fidelitate Voucherul este valabil 12 luni din momentul emiterii, poate fi folosit pentru achiziția cu cardul MyCLUB Auchan a oricăror produse din magazinele Auchan și MyAuchan (cu excepția celor din stațiile Petrom). Pentru restituirea contravalorii voucherului în numerar, vă puteți adresa pesonalului de la Serviciul Clienți din magazinele Auchan. În acest caz, voucherul de fidelitate disponibil în aplicația Auchan va fi anulat.

Voucherul de reducere poate fi folosit o singură dată, pe un singur bon fiscal pe care a fost scanat cardul de fidelitate MyCLUB Auchan. Nu pot fi aplicate mai multe vouchere pe un singur bon fiscal, dar beneficiul se cumulează cu alte promoții sau oferte. Reducerea maximă acordată în baza unui voucher este de 100 lei/bon fiscal și se va aplica doar pentru articolele participante la campanie prezente pe bon.

Voucherul de reducere se acordă la fiecare 5 ambalaje reciclate prin cardul de fidelitate MyCLUB Auchan în limita a maxim 100 de ambalaje/card client/campanie. Nu intră în campania de reciclare ambalajele/recipientele care nu au fost recunoscute de aparatul de colectare din cauza formei, materialului sau a designului ambalajului, neavând importanță categoria acestora. Voucherele emise în perioada 8-21 iulie sunt valabile 14 zile din momentul emiterii lor exclusiv pentru cumpărături în magazinele Auchan și MyAuchan, cu excepția celor din stațiile Petrom. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil. Verifică lista produselor disponibile în ofertă în magazine și pe auchan.ro/împreună-protejăm-planeta.

Vezi lista de produse Reinert si Martinel, Caraiman si savarinele productie proprie pentru care se aplica voucherele

UPDATE 24 iunie

t

Între 24 iunie si 7 iulie, la fiecare 5 ambalaje reciclate PET/ALU/STICLĂ primești un voucher cu reducere de 20% pentru o selecție de produse Coca-Cola, 20% reducere pentru toată gama de bere Caraiman și 20% reducere pentru detergentul pudra si capsule Ariel la punctul de colectare-reciclare pe care îl poți folosi pentru a cumpăra produse participante la campanie.

Pana pe 15 septembrie, la scanarea cardului de fidelitate, primesti 60 de bani pe ambalaj: 50 de bani garanția SGR si 10 bani în plus, ca voucher pe cardul de fidelitate disponibil în aplicația Auchan (secțiunea Vouchere). În cazul scanării cardului de fidelitate MyCLUB Auchan garanția de 0,5 lei/ambalaj cu simbol „Ambalaj cu garanție” va fi restituită sub forma de voucher de fidelitate Voucherul este valabil 12 luni din momentul emiterii, poate fi folosit pentru achiziția cu cardul MyCLUB Auchan a oricăror produse din magazinele Auchan și MyAuchan (cu excepția celor din stațiile Petrom). Pentru restituirea contravalorii voucherului în numerar, vă puteți adresa personalului de la Serviciul Clienți din magazinele Auchan. În acest caz, voucherul de fidelitate disponibil în aplicația Auchan va fi anulat.

Voucherul de reducere poate fi folosit o singură dată, pe un singur bon fiscal pe care a fost scanat cardul de fidelitate MyCLUB Auchan. Nu pot fi aplicate mai multe vouchere pe un singur bon fiscal, dar beneficiul se cumulează cu alte promoții sau oferte. Reducerea maximă acordată în baza unui voucher este de 100 lei/bon fiscal și se va aplica doar pentru articolele participante la campanie prezente pe bon.

Voucherul de reducere se acordă la fiecare 5 ambalaje reciclate prin cardul de fidelitate MyCLUB Auchan în limita a maxim 100 de ambalaje/card client/campanie. Nu intră în campania de reciclare ambalajele/recipientele care nu au fost recunoscute de aparatul de colectare din cauza formei, materialului sau a designului ambalajului, neavând importanță categoria acestora. Voucherele emise în perioada 24 iunie – 7 iulie sunt valabile 14 zile din momentul emiterii lor exclusiv pentru cumpărături în magazinele Auchan și MyAuchan, cu excepția celor din stațiile Petrom. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil. Verifică lista produselor disponibile în ofertă în magazine și pe auchan.ro/împreună-protejăm-planeta.

Vezi lista de produse Coca-Cola, Caraiman si Ariel pentru care se aplica voucherele

UPDATE 10 iunie

t

Între 10 și 23 iunie, la fiecare 5 ambalaje reciclate PET/ALU/STICLĂ primești un voucher cu reducere de 25% pentru selecția de vase și boluri termorezistente Pyrex, 20% reducere pentru toată gama de bere Caraiman și 20% reducere pentru poale-n brâu și cozonac cu nucă și cacao producție proprie la punctul de colectare-reciclare pe care îl poți folosi pentru a cumpăra produse participante la campanie.
Până pe 15 septembrie, la scanarea cardului de fidelitate, primești 60 de bani pe ambalaj: 50 de bani garanția SGR și 10 bani în plus, ca voucher pe cardul de fidelitate disponibil în aplicația Auchan (secțiunea Vouchere). În cazul scanării cardului de fidelitate MyCLUB Auchan garanția de 0,5 lei/ambalaj cu simbol „Ambalaj cu garanție” va fi restituită sub formă de voucher de fidelitate Voucherul este valabil 12 luni din momentul emiterii, poate fi folosit pentru achiziția cu cardul MyCLUB Auchan a oricăror produse din magazinele Auchan și MyAuchan (cu excepția celor din stațiile Petrom). Pentru restituirea contravalorii voucherului în numerar, vă puteți adresa personalului de la Serviciul Clienți din magazinele Auchan. În acest caz, voucherul de fidelitate disponibil în aplicația Auchan va fi anulat.

Voucherul de reducere poate fi folosit o singură dată, pe un singur bon fiscal pe care a fost scanat cardul de fidelitate MyCLUB Auchan. Nu pot fi aplicate mai multe vouchere pe un singur bon fiscal, dar beneficiul se cumulează cu alte promoții sau oferte. Reducerea maximă acordată în baza unui voucher este de 100 lei/bon fiscal și se va aplica doar pentru articolele participante la campanie prezente pe bon.

Voucherul de reducere se acordă la fiecare 5 ambalaje reciclate prin cardul de fidelitate MyCLUB Auchan în limita a maxim 100 de ambalaje/card client/campanie. Nu intră în campania de reciclare ambalajele/recipientele care nu au fost recunoscute de aparatul de colectare din cauza formei, materialului sau a designului ambalajului, neavând importanță categoria acestora. Voucherele emise în perioada 10 – 23 iunie sunt valabile 14 zile din momentul emiterii lor exclusiv pentru cumpărături în magazinele Auchan și MyAuchan, cu excepția celor din stațiile Petrom. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil. Verifică lista produselor disponibile în ofertă în magazine și pe auchan.ro/împreună-protejăm-planeta.

Vezi lista de produse Pyrex, Caraiman, poale-n brâu și cozonac cu nucă și cacao producție proprie pentru care se aplica voucherele

UPDATE 27 mai

t

Între 27 mai și 9 iunie, la fiecare 5 ambalaje reciclate PET/ALU/STICLĂ primești un voucher cu reducere de 20% pentru o selecție de carnati Caroli și 15% pentru o selecție de produse Hell și Peroni la punctul de colectare-reciclare pe care îl poți folosi pentru a cumpăra produse participante la campanie.

Pana pe 15 septembrie, la scanarea cardului de fidelitate, primesti 60 de bani pe ambalaj: 50 de bani garantia SGR si 10 bani in plus, ca voucher pe cardul de fidelitate disponibil în aplicația Auchan (secțiunea Vouchere). În cazul scanării cardului de fidelitate MyCLUB Auchan garanția de 0,5 lei/ambalaj cu simbol „Ambalaj cu garanție” va fi restituită sub forma de voucher de fidelitate Voucherul este valabil 12 luni din momentul emiterii, poate fi folosit pentru achiziția cu cardul MyCLUB Auchan a oricăror produse din magazinele Auchan și MyAuchan (cu excepția celor din stațiile Petrom). Pentru restituirea contravalorii voucherului în numerar, vă puteți adresa personalului de la Serviciul Clienți din magazinele Auchan. În acest caz, voucherul de fidelitate disponibil în aplicația Auchan va fi anulat.

Voucherul de reducere poate fi folosit o singură dată, pe un singur bon fiscal pe care a fost scanat cardul de fidelitate MyCLUB Auchan. Nu pot fi aplicate mai multe vouchere pe un singur bon fiscal, dar beneficiul se cumulează cu alte promoții sau oferte. Reducerea maximă acordată în baza unui voucher este de 100 lei/bon fiscal și se va aplica doar pentru articolele participante la campanie prezente pe bon.

Voucherul de reducere se acordă la fiecare 5 ambalaje reciclate prin cardul de fidelitate MyCLUB Auchan în limita a maxim 100 de ambalaje/card client/campanie. Nu intră în campania de reciclare ambalajele/recipientele care nu au fost recunoscute de aparatul de colectare din cauza formei, materialului sau a designului ambalajului, neavând importanță categoria acestora. Voucherele emise în perioada 27 mai – 9 iunie sunt valabile 14 zile din momentul emiterii lor exclusiv pentru cumpărături în magazinele Auchan și MyAuchan, cu excepția celor din stațiile Petrom. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil. Verifică lista produselor disponibile în ofertă în magazine și pe auchan.ro/împreună-protejăm-planeta.

Vezi lista de produse Caroli, Hell si Peroni pentru care se aplica voucherele

UPDATE 13 Mai

t

Între 13 și 26 mai, la fiecare 5 ambalaje reciclate PET/ALU/STICLĂ primești un voucher cu reducere de 20% pentru o selecție de produse Pepsi, Covalact, Lay’s și 15% pentru o selecție de produse Desperados la punctul de colectare-reciclare pe care îl poți folosi pentru a cumpăra produse participante la campanie.

În cazul scanării cardului de fidelitate MyCLUB Auchan garanția de 0,5 lei/ambalaj cu simbol „Ambalaj cu garanție” va fi restituită sub forma de voucher de fidelitate disponibil în aplicația Auchan (secțiunea Vouchere). Voucherul este valabil 12 luni din momentul emiterii, poate fi folosit pentru achiziția cu cardul MyCLUB Auchan a oricăror produse din magazinele Auchan și MyAuchan (cu excepția celor din stațiile Petrom). Pentru restituirea contravalorii voucherului în numerar, vă puteți adresa personalului de la Serviciul Clienți din magazinele Auchan. În acest caz, voucherul de fidelitate disponibil în aplicația Auchan va fi anulat.

Voucherul de reducere poate fi folosit o singură dată, pe un singur bon fiscal pe care a fost scanat cardul de fidelitate MyCLUB Auchan. Nu pot fi aplicate mai multe vouchere pe un singur bon fiscal, dar beneficiul se cumulează cu alte promoții sau oferte. Reducerea maximă acordată în baza unui voucher este de 100 lei/bon fiscal și se va aplica doar pentru articolele participante la campanie prezente pe bon.

Voucherul de reducere se acordă la fiecare 5 ambalaje reciclate prin cardul de fidelitate MyCLUB Auchan în limita a maxim 100 de ambalaje/card client/campanie. Nu intră în campania de reciclare ambalajele/recipientele care nu au fost recunoscute de aparatul de colectare din cauza formei, materialului sau a designului ambalajului, neavând importanță categoria acestora. Voucherele emise în perioada 13-26 mai sunt valabile 14 zile din momentul emiterii lor exclusiv pentru cumpărături în magazinele Auchan și MyAuchan, cu excepția celor din stațiile Petrom. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil. Verifică lista produselor disponibile în ofertă în magazine și pe auchan.ro/împreună-protejăm-planeta.

Vezi lista de produse Pepsi, Covalact, Desperados si Lay's pentru care se aplica voucherele

UPDATE 29 aprilie

t
Între 29 aprilie si 12 mai, la fiecare 5 ambalaje reciclate PET/ALU/STICLĂ primești un voucher cu reducere de 25% pentru o selectie de produse Maltesers și o selectie de produse RedBull si Kozel la punctul de colectare-reciclare pe care îl poți folosi pentru a cumpăra produse participante la campanie.
În cazul scanării cardului de fidelitate MyCLUB Auchan garanția de 0,5 lei/ambalaj cu simbol „Ambalaj cu garanție” va fi restituită sub forma de voucher de fidelitate disponibil în aplicația Auchan (secțiunea Vouchere). Voucherul este valabil 12 luni din momentul emiterii, poate fi folosit pentru achiziția cu cardul MyCLUB Auchan a oricăror produse din magazinele Auchan și MyAuchan (cu excepția celor din stațiile Petrom). Pentru restituirea contravalorii voucherului în numerar, vă puteți adresa pesonalului de la Serviciul Clienți din magazinele Auchan. În acest caz, voucherul de fidelitate disponibil în aplicația Auchan va fi anulat.

Voucherul de reducere poate fi folosit o singură dată, pe un singur bon fiscal pe care a fost scanat cardul de fidelitate MyCLUB Auchan. Nu pot fi aplicate mai multe vouchere pe un singur bon fiscal, dar beneficiul se cumulează cu alte promoții sau oferte. Reducerea maximă acordată în baza unui voucher este de 100 lei/bon fiscal și se va aplica doar pentru articolele participante la campanie prezente pe bon.

Voucherul de reducere se acordă la fiecare 5 ambalaje reciclate prin cardul de fidelitate MyCLUB Auchan în limita a maxim 100 de ambalaje/card client/campanie. Nu intră în campania de reciclare ambalajele/recipientele care nu au fost recunoscute de aparatul de colectare din cauza formei, materialului sau a designului ambalajului, neavând importanță categoria acestora. Voucherele emise în perioada 29 aprilie – 12 mai sunt valabile 14 zile din momentul emiterii lor exclusiv pentru cumpărături în magazinele Auchan și MyAuchan, cu excepția celor din stațiile Petrom. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil. Verifică lista produselor disponibile în ofertă în magazine și pe auchan.ro/împreună-protejăm-planeta.

Vezi lista de produse Maltesers, RedBull si Kozel pentru care se aplica voucherele

UPDATE 15 aprilie

t

Între 15 si 28 aprilie, la fiecare 5 ambalaje reciclate PET/ALU/STICLĂ primești un voucher cu reducere de 20% pentru o selectie de mezeluri Elit și o selectie de produse Philips la punctul de colectare-reciclare pe care îl poți folosi pentru a cumpăra produse participante la campanie.
În cazul scanării cardului de fidelitate MyCLUB Auchan garanția de 0,5 lei/ambalaj cu simbol „Ambalaj cu garanție” va fi restituită sub forma de voucher de fidelitate disponibil în aplicația Auchan (secțiunea Vouchere). Voucherul este valabil 12 luni din momentul emiterii, poate fi folosit pentru achiziția cu cardul MyCLUB Auchan a oricăror produse din magazinele Auchan și MyAuchan (cu excepția celor din stațiile Petrom). Pentru restituirea contravalorii voucherului în numerar, vă puteți adresa pesonalului de la Serviciul Clienți din magazinele Auchan. În acest caz, voucherul de fidelitate disponibil în aplicația Auchan va fi anulat.

Voucherul de reducere poate fi folosit o singură dată, pe un singur bon fiscal pe care a fost scanat cardul de fidelitate MyCLUB Auchan. Nu pot fi aplicate mai multe vouchere pe un singur bon fiscal, dar beneficiul se cumulează cu alte promoții sau oferte. Reducerea maximă acordată în baza unui voucher este de 100 lei/bon fiscal și se va aplica doar pentru articolele participante la campanie prezente pe bon.

Voucherul de reducere se acordă la fiecare 5 ambalaje reciclate prin cardul de fidelitate MyCLUB Auchan în limita a maxim 100 de ambalaje/card client/campanie. Nu intră în campania de reciclare ambalajele/recipientele care nu au fost recunoscute de aparatul de colectare din cauza formei, materialului sau a designului ambalajului, neavând importanță categoria acestora. Voucherele emise în perioada 15-28 aprilie sunt valabile 14 zile din momentul emiterii lor exclusiv pentru cumpărături în magazinele Auchan și MyAuchan, cu excepția celor din stațiile Petrom. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil. Verifică lista produselor disponibile în ofertă în magazine și pe auchan.ro/împreună-protejăm-planeta.

Vezi lista de produse Elit si Philips pentru care se aplica voucherele

UPDATE 1 Aprilie

t

Între 1 și 14 aprilie, la fiecare 5 ambalaje reciclate cu sau fără garanție PET/ALU/STICLĂ primești un voucher cu reducere de 20% pentru o selecție de produse Aquaphor și 15% reducere pentru o selecție de produse Purina One și Kozel la punctul de colectare reciclare pe care îl poți folosi pentru a cumpăra produse participante la campanie.
În cazul scanării cardului de fidelitate MyCLUB Auchan garanția de 0,5 lei/ambalaj cu simbol „Ambalaj cu garanție” va fi restituită sub forma de voucher de fidelitate disponibil în aplicația Auchan (secțiunea Vouchere). Voucherul este valabil 12 luni din momentul emiterii, poate fi folosit pentru achiziția cu cardul MyCLUB Auchan a oricăror produse din magazinele Auchan și MyAuchan (cu excepția celor din stațiile Petrom). Pentru restituirea contravalorii voucherului în numerar, vă puteți adresa personalului de la Serviciul Clienți din magazinele Auchan. În acest caz, voucherul de fidelitate disponibil în aplicația Auchan va fi anulat.

Voucherul de reducere poate fi folosit o singură dată, pe un singur bon fiscal pe care a fost scanat cardul de fidelitate MyCLUB Auchan. Nu pot fi aplicate mai multe vouchere pe un singur bon fiscal, dar beneficiul se cumulează cu alte promoții sau oferte. Reducerea maximă acordată în baza unui voucher este de 100 lei/bon fiscal și se va aplica doar pentru articolele participante la campanie prezente pe bon.

Voucherul de reducere se acordă la fiecare 5 ambalaje reciclate prin cardul de fidelitate MyCLUB Auchan în limita a maxim 100 de ambalaje/card client/campanie. Nu intră în campania de reciclare ambalajele/recipientele care nu au fost recunoscute de aparatul de colectare din cauza formei, materialului sau a designului ambalajului, neavând importanță categoria acestora. Voucherele emise în perioada 1-14 aprilie sunt valabile 14 zile din momentul emiterii lor exclusiv pentru cumpărături în magazinele Auchan și MyAuchan, cu excepția celor din stațiile Petrom. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil. Verifică lista produselor disponibile în ofertă în magazine și pe auchan.ro/împreună-protejăm-planeta.

Vezi lista de produse Aquaphor, Purina One si Kozel pentru care se aplica voucherele

UPDATE 18 martie

t

Între 18 si 31 martie, la fiecare 5 ambalaje reciclate cu sau fară garanție PET/ALU/STICLĂ primești un voucher cu reducere de 30% pentru o selectie de produse Vileda si 25% reducere pentru o selectie de produse Whiskas la punctul de colectare-reciclare pe care îl poți folosi pentru a cumpăra produse participante la campanie.

În cazul scanării cardului de fidelitate MyCLUB Auchan garanția de 0,5 lei/ambalaj cu simbol „Ambalaj cu garanție” va fi restituită sub forma de voucher de fidelitate disponibil în aplicația Auchan (secțiunea Vouchere). Voucherul este valabil 12 luni din momentul emiterii, poate fi folosit pentru achiziția cu cardul MyCLUB Auchan a oricăror produse din magazinele Auchan și MyAuchan (cu excepția celor din stațiile Petrom). Pentru restituirea contravalorii voucherului în numerar, vă puteți adresa pesonalului de la Serviciul Clienți din magazinele Auchan. În acest caz, voucherul de fidelitate disponibil în aplicația Auchan va fi anulat.

Voucherul de reducere poate fi folosit o singură dată, pe un singur bon fiscal pe care a fost scanat cardul de fidelitate MyCLUB Auchan. Nu pot fi aplicate mai multe vouchere pe un singur bon fiscal, dar beneficiul se cumulează cu alte promoții sau oferte. Reducerea maximă acordată în baza unui voucher este de 100 lei/bon fiscal și se va aplica doar pentru articolele participante la campanie prezente pe bon.

Voucherul de reducere se acordă la fiecare 5 ambalaje reciclate prin cardul de fidelitate MyCLUB Auchan în limita a maxim 100 de ambalaje/card client/campanie. Nu intră în campania de reciclare ambalajele/recipientele care nu au fost recunoscute de aparatul de colectare din cauza formei, materialului sau a designului ambalajului, neavând importanță categoria acestora. Voucherele emise în perioada 18 - 31 martie sunt valabile 14 zile din momentul emiterii lor exclusiv pentru cumpărături în magazinele Auchan și MyAuchan, cu excepția celor din stațiile Petrom. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil. Verifică lista produselor disponibile în ofertă în magazine și pe auchan.ro/împreună-protejăm-planeta.

Vezi lista de produse Vileda si Whiskas pentru care se aplica voucherele

UPDATE 4 martie

t

Între 4 si 17 martie, la fiecare 5 ambalaje reciclate cu sau fară garanție PET/ALU/STICLĂ primești un voucher de 20% reducere la punctul de colectare-reciclare pe care îl poți folosi pentru a cumpăra mezeluri Pick participante la campanie.

În cazul scanării cardului de fidelitate MyCLUB Auchan garanția de 0,5 lei/ambalaj cu simbol „Ambalaj cu garanție” va fi restituită sub forma de voucher de fidelitate disponibil în aplicația Auchan (secțiunea Vouchere). Voucherul este valabil 12 luni din momentul emiterii, poate fi folosit pentru achiziția cu cardul MyCLUB Auchan a oricăror produse din magazinele Auchan și MyAuchan (cu excepția celor din stațiile Petrom). Pentru restituirea contravalorii voucherului în numerar, vă puteți adresa pesonalului de la Serviciul Clienți din magazinele Auchan. În acest caz, voucherul de fidelitate disponibil în aplicația Auchan va fi anulat.

Voucherul de reducere poate fi folosit o singură dată, pe un singur bon fiscal pe care a fost scanat cardul de fidelitate MyCLUB Auchan. Nu pot fi aplicate mai multe vouchere pe un singur bon fiscal, dar beneficiul se cumulează cu alte promoții sau oferte. Reducerea maximă acordată în baza unui voucher este de 100 lei/bon fiscal și se va aplica doar pentru articolele participante la campanie prezente pe bon.

Voucherul de reducere se acordă la fiecare 5 ambalaje reciclate prin cardul de fidelitate MyCLUB Auchan în limita a maxim 100 de ambalaje/card client/campanie. Nu intră în campania de reciclare ambalajele/recipientele care nu au fost recunoscute de aparatul de colectare din cauza formei, materialului sau a designului ambalajului, neavând importanță categoria acestora. Voucherele emise în perioada 4 - 17 martie sunt valabile 14 zile din momentul emiterii lor exclusiv pentru cumpărături în magazinele Auchan și MyAuchan, cu excepția celor din stațiile Petrom. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil. Verifică lista produselor disponibile în ofertă în magazine și pe Impreuna protejam planeta!.

Vezi lista de mezeluri Pick pentru care se aplica voucherele

UPDATE 19 februarie

t

Între 19 februarie si 3 martie, la fiecare 5 ambalaje reciclate cu sau fară garanție PET/ALU/STICLĂ primești un voucher de 20% reducere la punctul de colectare-reciclare pe care îl poți folosi pentru a cumpăra produse Artesana participante la campanie.

În cazul scanării cardului de fidelitate MyCLUB Auchan garanția de 0,5 lei/ambalaj cu simbol „Ambalaj cu garanție” va fi restituită sub forma de voucher de fidelitate disponibil în aplicația Auchan (secțiunea Vouchere). Voucherul este valabil 12 luni din momentul emiterii, poate fi folosit pentru achiziția cu cardul MyCLUB Auchan a oricăror produse din magazinele Auchan și MyAuchan (cu excepția celor din stațiile Petrom). Pentru restituirea contravalorii voucherului în numerar, vă puteți adresa pesonalului de
la Serviciul Clienți din magazinele Auchan. În acest caz voucherul de fidelitate disponibil în aplicația Auchan va fi anulat.

Voucherul de reducere poate fi folosit o singură dată, pe un singur bon fiscal pe care a fost scanat cardul de fidelitate MyCLUB Auchan. Nu pot fi aplicate mai multe vouchere pe un singur bon fiscal, dar beneficiul se cumulează cu alte promoții sau oferte. Reducerea maximă acordată în baza unui voucher este de 100 lei/bon fiscal și se va aplica doar pentru articolele participante la campanie prezente pe bon.

Voucherul de reducere se acordă la fiecare 5 ambalaje reciclate prin cardul de fidelitate MyCLUB Auchan în limita a maxim 100 de ambalaje/card client/campanie. Nu intră în campania de reciclare ambalajele/recipientele care nu au fost recunoscute de aparatul de colectare din cauza formei, materialului sau a designului ambalajului, neavând importanță categoria acestora. Voucherele emise în perioada 19 februarie – 3 martie sunt valabile 14 zile din momentul emiterii lor exclusiv pentru cumpărături în magazinele Auchan și MyAuchan, cu excepția celor din stațiile Petrom. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil. Verifică lista produselor disponibile în ofertă în magazine și pe auchan.ro.

Vezi lista de produse Artesana pentru care se aplica voucherele

UPDATE 12 februarie

t

Între 12 și 18 februarie la fiecare 5 ambalaje reciclate cu sau fară garanție PET/ALU/STICLĂ primești un voucher de 10% reducere, la scanarea cardului de fidelitate MyCLUB Auchan, pe care îl poți folosi pentru a cumpăra produse de Filieră Auchan participante la campanie.

În cazul scanării cardului de fidelitate MyCLUB Auchan garanția de 0,5 lei/ambalaj cu simbol „Ambalaj cu garanție” va fi restituită sub forma de voucher de fidelitate disponibil în aplicația Auchan (secțiunea Vouchere). Voucherul este valabil 12 luni din momentul emiterii, poate fi folosit pentru achiziția cu cardul MyCLUB Auchan a oricăror produse din magazinele Auchan și MyAuchan (cu excepția celor din stațiile Petrom). Pentru restituirea contravalorii voucherului în numerar, vă puteți adresa pesonalului de
la Serviciul Clienți din magazinele Auchan. În acest caz voucherul de fidelitate disponibil în aplicația Auchan va fi anulat.

Voucherul de reducere poate fi folosit o singură dată, pe un singur bon fiscal pe care a fost scanat cardul de fidelitate MyCLUB Auchan. Nu pot fi aplicate mai multe vouchere pe un singur bon fiscal, dar beneficiul se cumulează cu alte promoții sau oferte. Reducerea maximă acordată în baza unui voucher este de 100 lei/bon fiscal și se va aplica doar pentru articolele participante la campanie prezente pe bon.

Voucherul de reducere se acordă la fiecare 5 ambalaje reciclate prin cardul de fidelitate MyCLUB Auchan în limita a maxim 100 de ambalaje/card client/campanie. Nu intră în campania de reciclare ambalajele/recipientele care nu au fost recunoscute de aparatul de colectare din cauza formei, materialului sau a designului ambalajului, neavând importanță categoria acestora. Voucherele emise în perioada 12–18 februarie sunt valabile 14 zile din momentul emiterii lor exclusiv pentru cumpărături în magazinele Auchan și MyAuchan, cu excepția celor din stațiile Petrom. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil. Verifică lista produselor disponibile în ofertă în magazine și pe auchan.ro/împreună-protejăm-planeta.

Vezi lista de produse de Filieră Auchan pentru care se aplica voucherele

UPDATE 29 ianuarie

t

Între 29 ianuarie și 11 februarie pentru fiecare ambalaj reciclat* PET/ALU/STICLĂ primești un voucher de 0,50 lei per ambalaj reciclat la punctul de colectare-reciclare pe care îl poți folosi pentru a cumpăra produse participante la campanie din gama Leifheit.

Voucherele se acorda în limita a 50 de ambalaje reciclate /zi / card și maxim 100 / săptămână.

Vezi condițiile și termenele acțiunii la Serviciul Clienți și pe auchan.ro/împreună-protejăm-planeta. Nu intră în campania de reciclare ambalajele / recipientele care nu au fost recunoscute de aparatul de colectare din cauza formei, materialului sau a designului ambalajului, neavând importanță categoria acestora. Voucherele emise în perioada 29 ianuarie - 11 februarie sunt valabile 14 zile din momentul emiterii lor, exclusiv pentru cumpărături în magazinele Auchan și MyAuchan, cu excepția celor din stațiile Petrom. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil. Verifică lista produselor disponibile în ofertă în magazine și pe auchan.ro.

Vezi lista de produse Leifheit pentru care se aplica voucherele

UPDATE 15 Ianuarie

Între 15 și 28 ianuarie pentru fiecare ambalaj reciclat* PET/ALU/STICLĂ primești un voucher de 0,50 lei per ambalaj reciclat la punctul de colectare-reciclare pe care îl poți folosi pentru a cumpăra produse participante la campanie din gama Dr. Oetker.

Voucherele se acorda în limita a 50 de ambalaje reciclate /zi / card și maxim 100 / săptămână.

Vezi condițiile și termenele acțiunii la Serviciul Clienți și pe auchan.ro/împreună-protejăm-planeta. Nu intră în campania de reciclare ambalajele / recipientele care nu au fost recunoscute de aparatul de colectare din cauza formei, materialului sau a designului ambalajului, neavând importanță categoria acestora. Voucherele emise în perioada 15-28 ianuarie sunt valabile 14 zile din momentul emiterii lor, exclusiv pentru cumpărături în magazinele Auchan și MyAuchan, cu excepția celor din stațiile Petrom.
Ofertă valabilă în limita stocului disponibil. Verifică lista produselor disponibile în ofertă în magazine și pe auchan.ro.

Vezi lista de produse Dr. Oetker pentru care se aplica voucherele

UPDATE 1 Ianuarie

Între 1 și 14 ianuarie pentru fiecare ambalaj reciclat* PET/ALU/STICLĂ primești un voucher de 0,50 lei per ambalaj reciclat la punctul de colectare-reciclare pe care îl poți folosi pentru a cumpăra produse participante la campanie din gama Qilive.
Voucherele se acorda în limita a 50 de ambalaje reciclate /zi / card și maxim 100 / săptămână.

Vezi condițiile și termenele acțiunii la Serviciul Clienți și pe auchan.ro/împreună-protejăm-planeta. Nu intră în campania de reciclare ambalajele / recipientele care nu au fost recunoscute de aparatul de colectare din cauza formei, materialului sau a designului ambalajului, neavând importanță categoria acestora. Voucherele emise în perioada 1-7 ianuarie 2024 sunt valabile 14 zile de la data emiterii iar cele emise in intervalul 8-14 ianuarie sunt valabile 7 zile de la data emiterii lor, exclusiv pentru cumpărături în magazinele Auchan și MyAuchan, cu excepția celor din stațiile Petrom. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil. Verifică lista produselor disponibile în ofertă în magazine și pe auchan.ro.

Vezi lista de produse Qilive pentru care se aplica voucherele

UPDATE 25 Decembrie

Între 25 si 31 decembrie pentru fiecare ambalaj reciclat* PET/ALU/STICLĂ primești un voucher de 0,50 lei per ambalaj reciclat la punctul de colectare-reciclare pe care îl poți folosi pentru a cumpăra produse marca Inextenso.

Voucherele se acorda în limita a 50 de ambalaje reciclate /zi / card și maxim 100 / săptămână.

Vezi condițiile și termenele acțiunii la Serviciul Clienți și pe auchan.ro/împreună-protejăm-planeta. Nu intră în campania de reciclare ambalajele / recipientele care nu au fost recunoscute de aparatul de colectare din cauza formei, materialului sau a designului ambalajului, neavând importanță categoria acestora. Voucherele emise în perioada 25-31 decembrie sunt valabile 14 zile din momentul emiterii lor, exclusiv pentru cumpărături în magazinele Auchan și MyAuchan, cu excepția celor din stațiile Petrom. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil. Verifică lista produselor disponibile în ofertă în magazine și pe auchan.ro.

Descopera gama in magazine

UPDATE 18 decembrie

Între 18 si 24 decembrie pentru fiecare ambalaj reciclat* PET/ALU/STICLĂ primești un voucher de 0,50 lei per ambalaj reciclat la punctul de colectare-reciclare pe care îl poți folosi pentru a cumpăra produse participante la campanie din gama Actuel, de decorare a casei si bradului cu motive de Craciun.

Voucherele se acorda în limita a 50 de ambalaje reciclate /zi / card și maxim 100 / săptămână.

Vezi condițiile și termenele acțiunii la Serviciul Clienți și pe auchan.ro/împreună-protejăm-planeta. Nu intră în campania de reciclare ambalajele / recipientele care nu au fost recunoscute de aparatul de colectare din cauza formei, materialului sau a designului ambalajului, neavând importanță categoria acestora. Voucherele emise în perioada 18 - 24 decembrie sunt valabile 7 zile din momentul emiterii lor, exclusiv pentru cumpărături în magazinele Auchan și MyAuchan, cu excepția celor din stațiile Petrom. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil. Verifică lista produselor disponibile în ofertă în magazine și pe auchan.ro.

Vezi lista de produse din gama Actuel de decorare a casei si bradului cu motive de Craciun

UPDATE 4 Decembrie


Între 4 si 17 decembrie pentru fiecare ambalaj reciclat* PET/ALU/STICLĂ primești un voucher de 0,50 lei per ambalaj reciclat la punctul de colectare-reciclare pe care îl poți folosi pentru a cumpăra produsele participante la campanie din gama Purina One.

Voucherele se acorda în limita a 50 de ambalaje reciclate /zi / card și maxim 100 / săptămână.

Vezi condițiile și termenele acțiunii la Serviciul Clienți și pe auchan.ro/împreună-protejăm-planeta. Nu intră în campania de reciclare ambalajele / recipientele care nu au fost recunoscute de aparatul de colectare din cauza formei, materialului sau a designului ambalajului, neavând importanță categoria acestora. Voucherele emise în perioada 4 si 17 decembrie sunt valabile 14 zile din momentul emiterii lor, exclusiv pentru cumpărături în magazinele Auchan și MyAuchan, cu excepția celor din stațiile Petrom. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil. Verifică lista produselor disponibile în ofertă în magazine și pe auchan.ro.

Vezi lista de produse din gama Purina One

UPDATE 20 Noiembrie

t

Între 20 noiembrie si 3 decembrie pentru fiecare ambalaj reciclat* PET/ALU/STICLĂ primești un voucher de 0,50 lei per ambalaj reciclat la punctul de colectare-reciclare pe care îl poți folosi pentru a cumpăra produsele participante la campanie din gama M&M si din gama Perfect Fit.

Voucherele se acorda în limita a 50 de ambalaje reciclate /zi / card și maxim 100 / săptămână.

Vezi condițiile și termenele acțiunii la Serviciul Clienți și pe auchan.ro/împreună-protejăm-planeta. Nu intră în campania de reciclare ambalajele / recipientele care nu au fost recunoscute de aparatul de colectare din cauza formei, materialului sau a designului ambalajului, neavând importanță categoria acestora. Voucherele emise în perioada 20 noiembrie - 4 decembrie sunt valabile 14 zile din momentul emiterii lor, exclusiv pentru cumpărături în magazinele Auchan și MyAuchan, cu excepția celor din stațiile Petrom. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil. Verifică lista produselor disponibile în ofertă în magazine și pe auchan.ro.

Vezi lista de produse din gama M&M pentru care se aplica voucherele

Vezi lista de produse din gama Perfect Fit pentru care se aplica voucherele

UPDATE 6 noiembrie

t

Între 6 si 19 noiembrie pentru fiecare ambalaj reciclat* PET/ALU/STICLĂ primești un voucher de 0,50 lei per ambalaj reciclat la punctul de colectare-reciclare pe care îl poți folosi pentru a cumpăra produsele participante la campanie din gama Vileda si din gama Alpro.

Voucherele se acorda în limita a 50 de ambalaje reciclate /zi / card și maxim 100 / săptămână.

Vezi condițiile și termenele acțiunii la Serviciul Clienți și pe auchan.ro/împreună-protejăm-planeta. Nu intră în campania de reciclare ambalajele / recipientele care nu au fost recunoscute de aparatul de colectare din cauza formei, materialului sau a designului ambalajului, neavând importanță categoria acestora. Voucherele emise în perioada 6 – 19 noiembrie sunt valabile 14 zile din momentul emiterii lor, exclusiv pentru cumpărături în magazinele Auchan și MyAuchan, cu excepția celor din stațiile Petrom. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil. Verifică lista produselor disponibile în ofertă în magazine și pe auchan.ro.

Vezi lista de produse din gama Vileda pentru care se aplica voucherele

Vezi lista de produse din gama Alpro pentru care se aplica voucherele

UPDATE 23 Octombrie

t

Între 23 octombrie si 5 noiembrie pentru fiecare ambalaj reciclat* PET/ALU/STICLĂ primești un voucher de 0,50 lei per ambalaj reciclat la punctul de colectare-reciclare pe care îl poți folosi pentru a cumpăra produsele participante la campanie din gama Tefal si din gama Nufar si Triumf.

Voucherele se acorda în limita a 50 de ambalaje reciclate /zi / card și maxim 100 / săptămână.

Vezi condițiile și termenele acțiunii la Serviciul Clienți și pe auchan.ro/împreună-protejăm-planeta. Nu intră în campania de reciclare ambalajele / recipientele care nu au fost recunoscute de aparatul de colectare din cauza formei, materialului sau a designului ambalajului, neavând importanță categoria acestora. Voucherele emise în perioada 23 octombrie - 5 noiembrie sunt valabile 14 zile din momentul emiterii lor, exclusiv pentru cumpărături în magazinele Auchan și MyAuchan, cu excepția celor din stațiile Petrom. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil. Verifică lista produselor disponibile în ofertă în magazine și pe auchan.ro.

Vezi lista de produse din gama Tefal pentru care se aplica voucherele

Vezi lista de produse din gama Nufar si Triumf pentru care se aplica voucherele


UPDATE 9 Octombrie

t

Între 9 si 22 octombrie pentru fiecare ambalaj reciclat* PET/ALU/STICLĂ primești un voucher de 0,50 lei per ambalaj reciclat la punctul de colectare-reciclare pe care îl poți folosi pentru a cumpăra produsele participante la campanie din gama Pedigree si din gama Leifheit.

Voucherele se acorda în limita a 50 de ambalaje reciclate /zi / card și maxim 100 / săptămână.

Vezi condițiile și termenele acțiunii la Serviciul Clienți și pe auchan.ro/împreună-protejăm-planeta. Nu intră în campania de reciclare ambalajele / recipientele care nu au fost recunoscute de aparatul de colectare din cauza formei, materialului sau a designului ambalajului, neavând importanță categoria acestora. Voucherele emise în perioada 9 - 22 octombrie sunt valabile 14 zile din momentul emiterii lor, exclusiv pentru cumpărături în magazinele Auchan și MyAuchan, cu excepția celor din stațiile Petrom. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil. Verifică lista produselor disponibile în ofertă în magazine și pe auchan.ro.

Vezi lista de produse din gama Pedigree pentru care se aplica voucherele

Vezi lista de produse din gama Leifheit pentru care se aplica voucherele


UPDATE 25 Septembrie

t

Între 25 septembrie si 8 octombrie pentru fiecare ambalaj reciclat* PET/ALU/STICLĂ primești un voucher de 0,50 lei per ambalaj reciclat la punctul de colectare-reciclare pe care îl poți folosi pentru a cumpăra produsele participante la campanie din gama Purina One si din gama Finish.

Voucherele se acorda în limita a 50 de ambalaje reciclate /zi / card și maxim 100 / săptămână.

Vezi condițiile și termenele acțiunii la Serviciul Clienți și pe auchan.ro/impreuna-protejam-planeta. Nu intră în campania de reciclare ambalajele / recipientele care nu au fost recunoscute de aparatul de colectare din cauza formei, materialului sau a designului ambalajului, neavând importanță categoria acestora. Voucherele emise în perioada 25 septembrie -8 octombrie sunt valabile 14 zile din momentul emiterii lor, exclusiv pentru cumpărături în magazinele Auchan și MyAuchan, cu excepția celor din stațiile Petrom. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil. Verifică lista produselor disponibile în ofertă în magazine și pe auchan.ro.

Vezi lista de produse din gama Purina One pentru care se aplica voucherele

Vezi lista de produse din gama Finish pentru care se aplica voucherele

UPDATE 18 Septembrie

t

Între 18 si 24 septembrie pentru fiecare ambalaj reciclat* PET/ALU/STICLĂ primești un voucher de 0,50 lei per ambalaj reciclat la punctul de colectare-reciclare pe care îl poți folosi pentru a cumpăra produsele participante la campanie din gama de inghetata la caserola de 500 ml.

Voucherele se acorda în limita a 50 de ambalaje reciclate /zi / card și maxim 100 / săptămână.

Vezi condițiile și termenele acțiunii la Serviciul Clienți și pe auchan.ro/împreună-protejăm-planeta. Nu intră în campania de reciclare ambalajele / recipientele care nu au fost recunoscute de aparatul de colectare din cauza formei, materialului sau a designului ambalajului, neavând importanță categoria acestora. Voucherele emise în perioada 18-24 septembrie sunt valabile 14 zile din momentul emiterii lor, exclusiv pentru cumpărături în magazinele Auchan și MyAuchan, cu excepția celor din stațiile Petrom. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil. Verifică lista produselor disponibile în ofertă în magazine și pe auchan.ro.

Vezi lista de produse din gama de inghetata la caserola de 500 ml pentru care se aplica voucherele

UPDATE 11 Septembrie

t

Între 11-24 septembrie, pentru fiecare ambalaj reciclat* PET/ALU/STICLĂ primești un voucher de 0,50 lei per ambalaj reciclat la punctul de colectare-reciclare pe care îl poți folosi pentru a cumpăra produsele participante la campanie din gama Brita.

*Voucherele se acordă în limita a 50 de ambalaje reciclate /zi / card și maxim 100 / săptămână.

Vezi condițiile și termenele acțiunii la Serviciul Clienți și pe auchan.ro/împreună-protejăm-planeta. Nu intră în campania de reciclare ambalajele / recipientele care nu au fost recunoscute de aparatul de colectare din cauza formei, materialului sau a designului ambalajului, neavând importanță categoria acestora. Voucherele emise în perioada 11-24 septembrie sunt valabile 14 zile din momentul emiterii lor, exclusiv pentru cumpărături în magazinele Auchan și MyAuchan, cu excepția celor din stațiile Petrom. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil. Verifică lista produselor disponibile în ofertă în magazine și pe auchan.ro."

Vezi lista de produse Brita pentru care se aplica voucherele

UPDATE 28 August

t

Între 28 august – 10 septembrie pentru fiecare ambalaj reciclat* PET/ALU/STICLĂ primești un voucher de 0,50 lei per ambalaj reciclat la punctul de colectare-reciclare pe care îl poți folosi pentru a cumpăra produsele participante la campanie din gama Caroli si din gama Air Wick.

*Voucherele se acordă în limita a 50 de ambalaje reciclate /zi / card și maxim 100 / săptămână.

Vezi condițiile și termenele acțiunii la Serviciul Clienți și pe Impreună protejăm planeta. Nu intră în campania de reciclare ambalajele / recipientele care nu au fost recunoscute de aparatul de colectare din cauza formei, materialului sau a designului ambalajului, neavând importanță categoria acestora. Voucherele emise în perioada 28 august – 10 septembrie sunt valabile 14 zile din momentul emiterii lor, exclusiv pentru cumpărături în magazinele Auchan și MyAuchan, cu excepția celor din stațiile Petrom. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil. Verifică lista produselor disponibile în ofertă în magazine și pe auchan.ro."

Vezi lista de produse Caroli pentru care se aplica voucherele

Vezi lista de produse Air Wick pentru care se aplica voucherele

UPDATE 14 August

t
Între 14 si 27 august pentru fiecare ambalaj reciclat* PET/ALU/STICLĂ primești un voucher de 0,50 lei per ambalaj reciclat la punctul de colectare-reciclare pe care îl poți folosi pentru a cumpăra produsele participante la campanie din gama Kamis si din gama Aroxol.

*Voucherele se acordă în limita a 50 de ambalaje reciclate/ zi/ card și maxim 100/săptămână.

Vezi condițiile și termenele acțiunii la Serviciul Clienți și pe auchan.ro. Nu intră în campania de reciclare ambalajele/ recipientele care nu au fost recunoscute de aparatul de colectare din cauza formei, materialului sau a designului ambalajului, neavând importanță categoria acestora. Voucherele emise în perioada 14 august - 27 august sunt valabile 14 zile din momentul emiterii lor. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil. Verifică lista produselor disponibile în ofertă în magazine.

Voucherele de fidelitate pot fi folosite in magazinele Auchan si MyAuchan, cu exceptia magazinelor MyAuchan Petrom. Voucherele de fidelitate trebuie sa fie consumate integral, dupa scanarea cardului de fidelitate pentru care au fost emise. Voucherul poate fi cumulat cu alte oferte sau promotii, doar daca suma beneficiilor (reducere, voucher, bonus de fidelitate) acordate pentru un produs nu depaseste pretul acestuia.

Vezi lista de produse Aroxol pentru care se aplica voucherele

Vezi lista de produse Kamis pentru care se aplica voucherele

UPDATE 2 August

t

Între 31 iulie și 13 august pentru fiecare ambalaj reciclat* PET/ALU/STICLĂ primești un voucher de 0,50 lei per ambalaj reciclat la punctul de colectare-reciclare pe care îl poți folosi pentru a cumpăra produse din gama Igienol participante la campanie.

Între 3 si 13 august pentru fiecare ambalaj reciclat* PET/ALU/STICLĂ primești un voucher de 0,50 lei per ambalaj reciclat la punctul de colectare-reciclare pe care îl poți folosi pentru a cumpăra produse din gama Inextenso participante la campanie.

*Voucherele se acordă în limita a 100 de ambalaje reciclate/ zi/ card și maxim 200/săptămână.

Vezi condițiile și termenele acțiunii la Serviciul Clienți și pe auchan.ro. Nu intră în campania de reciclare ambalajele/ recipientele care nu au fost recunoscute de aparatul de colectare din cauza formei, materialului sau a designului ambalajului, neavând importanță categoria acestora. Voucherele emise în perioada 31 iulie-13 august sunt valabile 14 zile din momentul emiterii lor. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil. Verifică lista produselor disponibile în ofertă în magazine.

Vezi lista de produse Igienol pentru care se aplica voucherele

Vezi lista de produse Inextenso pentru care se aplica voucherele

UPDATE 31 Iulie

t

Între 31 iulie și 13 august pentru fiecare ambalaj reciclat* PET/ALU/STICLĂ primești un voucher de 0,50 lei per ambalaj reciclat la punctul de colectare-reciclare pe care îl poți folosi pentru a cumpăra produse din gama Igienol participante la campanie.

*Voucherele se acordă în limita a 100 de ambalaje reciclate/ zi/ card și maxim 200/săptămână.

Vezi condițiile și termenele acțiunii la Serviciul Clienți și pe auchan.ro. Nu intră în campania de reciclare ambalajele/ recipientele care nu au fost recunoscute de aparatul de colectare din cauza formei, materialului sau a designului ambalajului, neavând importanță categoria acestora. Voucherele emise în perioada 31 iulie-13 august sunt valabile 14 zile din momentul emiterii lor. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil. Verifică lista produselor disponibile în ofertă în magazine.

Vezi lista de produse Igienol pentru care se aplica voucherele

UPDATE 26 iulie

t

Așteptarea a luat sfârșit și vă mulțumim pentru înțelegere. Am depus toate eforturile împreuna cu partenerul de reciclare pentru a rezolva aspectele tehnice apărute, iar serviciul de reciclare a fost restabilit.

Campania de acordare 0.5 lei pentru fiecare ambalaj reciclat de tip PET, aluminiu și sticlă continuă până pe 30 iulie cu vouchere de fidelitate care pot fi folosite pentru a cumpara produse electrocasnice mici și îngrijire personală PHILIPS .

Știm că săptămâna trecută ați strâns un număr mai mare de ambalaje, așa ca DUBLĂM cantitatea pe care o puteți aduce în următoarele 2 săptămâni: maxim 100 de ambalaje pe card de fidelitate pe zi și 200 pe săptămână.

Noile limite sunt valabile până pe 13 august.
Stimați clienți,

Aparatele de colectare automată nu sunt momentan funcționale, iar reciclarea de ambalaje este temporar indisponibilă.
Procesul de reciclare va fi reluat de îndată ce situația de natură tehnică a furnizorului va fi remediată.

Vă mulțumim pentru înțelegere!Actualizare 10 iulie

Între 10 și 23 iulie pentru fiecare ambalaj reciclat* PET/ALU/STICLĂ primești un voucher de 0,50 lei per ambalaj reciclat la punctul de colectare-reciclare pe care îl poți folosi pentru a cumpăra produse din gama NUTLINE sau din gama de produse electrocasnice mici și îngrijire personală PHILIPS .

*Voucherele se acordă în limita a 50 de ambalaje reciclate/ zi/ card și maxim 100/săptămână.

Vezi condițiile și termenele acțiunii la Serviciul Clienți și pe auchan.ro. Nu intră în campania de reciclare ambalajele/ recipientele care nu au fost recunoscute de aparatul de colectare din cauza formei, materialului sau a designului ambalajului, neavând importanță categoria acestora. Voucherele emise în perioada 10-23 iulie sunt valabile 14 zile din momentul emiterii lor. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil. Verifică lista produselor disponibile în ofertă în magazine.

Vezi lista de produse Philips pentru care se aplica voucherele
Vezi lista de produse Nutline pentru care se aplica voucherelet

Actualizare 3 iulie 2023

t

Între 3 și 9 iulie, pentru fiecare ambalaj reciclat* PET/ALU/STICLĂ primești un voucher de 0,50 lei per ambalaj reciclat la punctul de colectare-reciclare pe care îl poți folosi pentru a cumpăra ulei de floarea soarelui Unisol 1l și 2l.

*Voucherele se acordă în limita a 50 de ambalaje reciclate/zi/ card și maxim 100/săptămână. Vezi condiții și termenele acțiunii la Serviciul Clienți. Voucherele emise în perioada 3-9 iulie sunt valabile 14 zile din momentul emiterii lor. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil.

Actualizare 19 iunie 2023:

t

Între 19 iunie și 2 iulie, primești câte un voucher de 0,50 lei/ambalaj valabil exclusiv pentru gama de băuturi Pepsi.* Beneficiul se acordă doar cu cardul MyCLUB Auchan în limita a 50 ambalaje reciclate/zi și 100 ambalaje reciclate/săptămână. Bonificația se acordă sub formă de voucher de fidelitate în valoare de 0.5 lei, emis exclusiv în aplicația Auchan, pentru fiecare ambalaj reciclat.

Voucherul primit în perioada 19 iunie și 2 iulie 2023 poate fi utilizat timp de 14 zile din momentul emiterii, doar pentru achiziția produselor din gama de băuturi Pepsi.*

Voucherele de fidelitate pot fi folosite în magazinele Auchan și MyAuchan, cu excepția magazinelor MyAuchan Petrom. Voucherele de fidelitate trebuie să fie consumate integral, după scanarea cardului de fidelitate pentru care au fost emise. Voucherul poate fi cumulat cu alte oferte sau promoții, doar dacă suma beneficiilor (reducere, voucher, bonus de fidelitate) acordate pentru un produs nu depașeste prețul acestuia. Află detalii la aparat, pe auchan.ro, în magazin la Serviciul Clienti sau la 021.9141.

 • Nu participă la campanie produsul Pepsi Max fără cofeină, doza 0.33L.

Actualizare 4 iunie 2023:

t

Între 5 si 18 iunie, primești câte un voucher de 0,50 lei/ambalaj valabil exclusiv pentru toata gama de cașcaval și telemea Delaco, cu exceptia branzeturilor internationale, gen gouda, ementaler, mozzarela, etc. Beneficiul se acorda doar cu cardul MyCLUB Auchan in limita a 50 ambalaje reciclate/zi si 100 ambalaje reciclate/saptamana. Bonificatia se acorda sub forma de voucher de fidelitate in valoare de 0.5 lei, emis exclusiv in aplicatia Auchan, pentru fiecare ambalaj reciclat.

Voucherul primit in perioada 5 - 18 iunie 2023 poate fi utilizat timp de 14 zile din momentul emiterii, doar pentru achizitia produselor Delaco incluse in campanie.Vezi mai jos lista de produse pentru care se aplica voucherele.
Voucherele de fidelitate pot fi folosite in magazinele Auchan si MyAuchan, cu exceptia magazinelor MyAuchan Petrom. Voucherele de fidelitate trebuie sa fie consumate integral, dupa scanarea cardului de fidelitate pentru care au fost emise. Voucherul poate fi cumulat cu alte oferte sau promotii, doar daca suma beneficiilor (reducere, voucher, bonus de fidelitate) acordate pentru un produs nu depaseste pretul acestuia.
Afla detalii la aparat, pe auchan.ro, in magazin la Serviciul Clienti sau la 021.9141

Lista de produse pentru care se aplica voucherele:

 • Delaco Cascaval Desenvis 350g
 • Delaco Cascaval 400g
 • Delaco Desenvis Cascaval Felii 100g
 • Delaco Desenvis Cascaval Afumat Felii 100g
 • Delaco Cascaval Calup
 • Delaco Cascaval Sofia 450g
 • Delaco Cascaval Sofia 250g
 • Delaco Cascaval Afumat 450g
 • Delaco Cascaval Afumat 250g
 • Delaco Cascaval Sofia 900g
 • Delaco Cascaval Afumat 900g
 • Delaco Telemea De Vaca 300g
 • Delaco Telemea Vaca 800g
 • Delaco Desenvis Cascaval Afumat 330g
 • Delaco Desenvis Cascaval Afumat 730g
 • Delaco Desenvis Cascaval Felii 200g
 • Delaco Desenvis Cascaval Felii 500g
 • Desenvis Cascaval 1.5kg
 • Delaco Junior Cascaval 250g
 • Delaco Telemea Vaca Cutie 400g
 • Delaco Cascaval Desenvis 740g

Actualizare 23 mai 2023:

t
Beneficiul se acorda doar cu cardul MyCLUB Auchan in limita a 50 ambalaje reciclate/zi si 100 ambalaje reciclate/saptamana. Bonificatia se acorda sub forma de voucher de fidelitate in valoare de 0.5 lei, emis exclusiv in aplicatia Auchan, pentru fiecare ambalaj reciclat.
Voucherul primit in perioada 24 mai – 4 iunie 2023 poate fi utilizat timp de 14 zile din momentul emiterii, doar pentru achizitia produselor Vileda incluse in campanie.
Voucherele de fidelitate pot fi folosite in magazinele Auchan si MyAuchan, cu exceptia magazinelor MyAuchan Petrom. Voucherele de fidelitate trebuie sa fie consumate integral, dupa scanarea cardului de fidelitate pentru care au fost emise. Voucherul poate fi cumulat cu alte oferte sau promotii, doar daca suma beneficiilor (reducere, voucher, bonus de fidelitate) acordate pentru un produs nu depaseste pretul acestuia.
Afla detalii la aparat, pe auchan.ro, in magazin la Serviciul Clienti sau la 021.9141

Lista de produse pentru care se aplica voucherele :

 • 2 Rezerve rola scame 58 folii 9,8m
 • Coada mop met euroclick 125cm vileda
 • Faraș lamela cu măturică 2 tip fire
 • Faraș pliabil+mâner 80cm roșu flexi
 • Faraș universal+mâner lung vileda
 • Găleată cu storcător wring&go 7l
 • Găleată ultramax cu storcător
 • Husa masa de calcat bumbac vileda
 • Husă masă de călcat metalica vileda
 • Laveta actifibre 29x29cm vileda
 • Lavete perforate 6 buc
 • Mănuși extra sensation l
 • Mănuși extra sensation m
 • Mănuși latex robuste l vileda
 • Mănuși universale l
 • Mănuși universale m
 • Masa de calcat neo 114x33cm vileda
 • Matura fară coada 3action 3tip fire,
 • Matura interior rainbow cu mâner
 • Mătura universala,3action + mâner
 • Mop 1-2 spray max vileda
 • Mop plat telescop 141,5cm ultramax
 • Mop vascoza 140gr+ mâner metal roșu
 • Racleta rez spălător geam vileda
 • Rezerva laveta 2 în 1 spălător geam
 • Rezerva mop 1-2 spray max vileda
 • Rezerva mop bbc easy wring
 • Rezerva mop bbc easy wring 2in1
 • Rezervă mop microfibra style
 • Rezerva mop plat microfibra ultrama
 • Rola scame 58 folii 9,8m vileda
 • Set 10 mănuși natural latex m-l
 • Set 2 lavete microfibra 36x34cm xl
 • Set 3lavete univ super 38x40 vileda
 • Set 4 lavete microfibra 30x30cm
 • Set 4 lavete microfibra 36x38 style
 • Set 4 lavete univ multiquatro 34x34
 • Set 40 lavete perforate rola25x30cm
 • Set 40 mănuși food safe nitril m-l
 • Set easy wring turbo găleată+mop
 • Set easy wring turbo roșu vileda, Set easy wring turbo verde vileda
 • Set easy wring ultramat ped. vileda
 • Sistem curățat geamuri cu mâner tel
 • Uscător rufe 18m 2in1 premium
 • Uscător rufe king 20m vileda
 • Vileda găleată+storcător powerp 10l
 • Vileda mâner universal roșu
 • Vileda mop 90g micro&clean+man125cm
 • Vileda mop soft + mâner euroclick
 • Vileda rezerva mop 3action xl
 • Vileda rezerva mop 90g micro&clean
 • Vileda rezerva mop bbc 160g
 • Vileda rezerva mop soft+30%microfiba
 • Vileda set 2 lavete ultrafr 34x34cm
 • Vileda set 3 lavete ultrafr 30x28cm
 • Vileda set 3 lavete umede 18x20cm
 • Vileda set 5 lavete umede 18x20cm.

Actualizare 4 mai 2023:

Vă informăm că începând cu 4 mai și până la 31 mai, cantitățile maxime de ambalaje reciclate pentru care vă fi acordata bonificare de 0,5 lei pe ambalaj sub formă de voucher de fidelitate se modifică astfel:

 • Maxim 50 buc /card de fidelitate/ zi (total PET, ALU și sticlă)
 • Maxim 500 buc / card de fidelitate/ luna (total PET, ALU și sticlă)

Limitele vizează în exclusivitate numărul de recipiente pentru care se acordă bonificare. După atingerea acestor limite, reciclarea poate continua fară acordarea de beneficii prin cardul de fidelitate MyCLUB Auchan.

Acțiunea Auchan are drept obiectiv încurajarea unui comportament responsabil față de natură, respectiv familiarizarea clienților având card de fidelitate MyCLUB Auchan sau nu, cu utilizarea aparatelor de colectare automată de tip RVM, în anticiparea viitorului sistem de garanție-returnare.

Această acțiune se adresează familiilor, consumurilor și comportamentelor obișnuite privind returnarea ambalajelor. Ea nu este destinată profesioniștilor. Auchan își rezervă dreptul de a suspenda orice card de fidelitate asupra căruia există o suspiciune de utilizare abuzivă sau frauduloasă. Cardul suspendat nu permite acordarea de beneficii noi și nici accesarea beneficiilor programului de fidelitate MyCLUB Auchan.

Beneficiile se aplică doar clienților care scanează cardul de fidelitate MyCLUB Auchan înainte de introducerea ambalajelor în aparat, conform instrucțiunilor de utilizare, disponibile la punctul de colectare. În lipsa scanării cardului de fidelitate, aparatul poate fi utilizat doar pentru simpla colectare, fară a se acorda un beneficiu suplimentar. Valoarea voucherului este de 0,5 lei pentru fiecare ambalaj reciclat (valoarea totală a voucherului depinde de numărul de ambalaje reciclate) și este valabil 3 luni de la data emiterii.
Voucherul poate fi folosit exclusiv în centrele comerciale Auchan dotate și MyAuchan, cu excepția magazinelor aflate în stațiile Petrom, după scanarea prealabilă a cardului de fidelitate.
Voucherul se emite exclusiv în format digital, în aplicația Auchan.*
*În lipsa aplicației, valoarea voucherului poate fi comunicată clienților de către colegii noștri de la Serviciul Clienți & Call Center după identificarea clientului în baza cardului de fidelitate.

Instrucțiuni de utilizare

Scanează cardul de fidelitate MyCLUB Auchan
Introdu câte un recipient prin fanta rotundă.
Pet max. 3l, doze de aluminiu sau sticlă max. 1l. Recipientul trebuie să fie gol, nedeteriorat sau strivit.
După finalizarea tranzacției, primești în aplicația Auchan un voucher.
Valoarea totală a voucherului depinde de numărul de ambalaje reciclate.
Ridică tichetul din fanta de sub ecran cu numărul și tipul de recipiente reciclate.
Acest tichet nu are valoare financiară.
!
Recipientele goale tip PET care pot fi introduse pot avea capacitatea de maxim 3L, iar recipientele goale din sticlă și aluminiu (doze) de maxim 1L.
Vezi oferta
!
Recipientele se introduc pe rand fară a forța împingerea lor înăuntru și fără a le arunca.
Vezi oferta
!
Este interzisă introducerea în acest aparat a recipientelor care conțin sau au conținut sibstanțe inflamabile, corozive sau toxice.
Vezi oferta

Magazinele in care avem aparatele de colectare:

București (AFI Cotroceni, Berceni, Vitan, Crângași, Drumul Taberei, Luica, Obor, Rosetti, La Strada, Alexandriei, Banu Manta, Otopeni, UCenter) și din țară, astfel: Timișoara (Iulius Mall, Nord, Calea Șagului, Buziașului), Iași, Craiova (Electroputere, Craiovița, Universitaria), Constanța (Nord și Sud), Brașov (Coresi, Vest), Pitești Găvana, Bacău, Baia Mare, Satu Mare, Târgu Mureș (Sud, Nord), Oradea, Cluj (Iulius, Iris, Vivido, Turda), Galați, Deva și Ploiești