Preturi WOOWW: 39 lei/buc, la penarele Herlitz echipate cu 53 de piese, diverse modele si primesti 30% bani inapoi ca bonus pe cardul MyCLUB Auchan

Oferta este valabila intre 01.09 - 03.09.2023 si nu se aplica produselor aflate in alte promotii.
Beneficiul se acorda in limita a 12 unitati / card client, peste aceasta cantitate aplicandu-se pretul intreg, fara beneficiu.

3 Produse
Filtre
Subcategorie
Brand
Categorii produse
Din aceasta categorie
Interval preț

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.