Pate de curcan Auchan, 180 g
Ne straduim sa actualizam in permanenta informatiile de pe site. Cu toate acestea, exista posibilitatea aparitiei unor inadvertente independente de vointa noastra. Fotografiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. De asemenea, descrierea si specificatiile produselor pot fi modificate de producatori fara notificare prealabila. Informatia despre stocul din magazin este valabila doar in momentul vizualizarii acestei pagini, iar disponibilitatea promotiilor si a preturilor afisate poate fi afectata de modificarile stocurilor. Pentru a creste acuratetea informatiilor, actualizam stocul periodic, iar ultima actualizare a fost facuta la 02.03.2021, 10:46. Multumim pentru intelegere.
Produse similare/complementare
Caracteristici produs
Pasta tartinabila cu continut de 45% ficat de curcan si carne de pasare 18%
Informatii nutritionale
- kJ pe 100g sau 100ml 1259
- kcal pe 100g sau 100ml 304
- Grasimi (g sau ml) 28
- din care acizi grasi saturati (g sau ml) 10
- Glucide (g sau ml) 3.3
- din care zaharuri (g sau ml) 1.5
- Sare (g sau m 1.6
- Proteine (g sau ml ) 9.8
Ingrediente si alergeni
- Ingrediente Ficat de curcan 45%, ulei vegetal de floarea-soarelui, carne de pasare 18%, amidon modificat din porumb, sare iodata, fulgi de ceapa deshidratati, zahar, condimente (contin mustar) si extracte de condimente
Diete
- Fara conservanti Da
- Fara coloranti Da
Informatii generale
- Brand / marca Auchan
Dimensiuni si impachetare
- Greutate 0.180
Conditii vanzare
- Termen de valabilitate A se consuma, de preferinta, inainte: vezi data pe ambalaj
Producator / Origine
- Tara de origine Romania
Utilizare
- Conditii de pastrare / depozitare A se pastra la loc uscat si racoros, de preferinta la temperaturi cuprinse intre 4 si 25 de grade C. Dupa deschidere, a se pastra la frigider si a se consuma in maximum 24 de ore
Adauga un review
Pentru a adauga un review, te rugam sa te autentifici
(1 review)
Un lucru bun stricat grav de un amanunt
Introdus de Radu S
(14/05/2020)