Pizza Ristorante Dr.Oetker, salame classico, 320g
Una dintre retetele vechi italiene pastrate de-a lungul timpului, contine ardei rosu, ardei verde, branza si salam pepperoni condimentat, 100% italian.
Informatii nutritionale
- kJ pe 100g sau 100ml 1141
- kcal pe 100g sau 100ml 273
- Grasimi (g sau ml) 14
- din care acizi grasi saturati (g sau ml) 4.8
- Glucide (g sau ml) 26
- din care zaharuri (g sau ml) 3.1
- Sare (g sau m 1.4
- Proteine (g sau ml ) 10
Ingrediente si alergeni
- Ingrediente Faina alba 480 din GRAU, 30% rosii pasate, 15% BRANZA (MOZZARELLA, EDAM), 12% salam (carne de porc, slanina, sare, condimente, dextroza, ceapa praf, usturoi praf, extract de condimente, stabilizator (nitrit de sodiu), antioxidant (extract de rozmarin), fum), ulei de rapita, drojdie de panificatie, zahar, sare, apa, ulei de masline extra-virgin, busuioc, amidon modificat, oregano, ardei, piper boabe, proteine vegetale hidrolizate, maltodextrine, zahar caramelizat
- Alergeni descriere Cereale care contin gluten si produse derivate: grau, lapte si produse derivate
Informatii generale
- Brand / marca Ristorante
Dimensiuni si impachetare
- Cantitate neta (kg, l) 0.32
- Greutate (Kg) 0.32
Conditii vanzare
- Termen de valabilitate A se consuma, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj
Producator / Origine
- Tara de origine Polonia
Utilizare
- Conditii de pastrare / depozitare A se pastra la -18 grade C (in compartimentul „”sau la congelator). Nu recongelati dupa decongelare.
-
Mod de preparare
Timp de pregatire: 10-12 minute
1. Se foloseste cuptorul cu gaz sau electric, nu cu microunde si se Incalzeste In prealabil cateva minute;
2. Scoate pizza din toate ambalajele sale;
3. Apoi pune pizza In cuptor, pe gratarul acestuia, In partea de jos. Temperaturile potrivite difera, astfel pentru cuptorul electric ai nevoie de aproximativ 220°C, pentru cuptorul cu aer fierbinte, aproximativ 200°C iar la cuptorul cu gaz foloseste treapta 4-5.