Auchan Retail România a lansat Politica de Energie

Auchan Retail România a lansat Politica de Energie

Publicat pe 08.02.2023

În cadrul noii viziuni 2032, Auchan România s-a angajat să își reducă amprenta de carbon pentru scopurile 1&2 printr-o Politică de Management al Energiei pentru a-și reduce consumul de energie. Acest angajament face parte din Proiectul Climat, reprezentând 2 dintre cele 4 perimetre de acțiune, conform obiectivelor 2030:
Scops
Energia este un pilon strategic pentru Auchan Retail România, Politica de Energie având rolul de a stabili direcțiile de interes major și ariile de decarbonizare în acest perimetru.

Pentru a întări și mai mult angajamentul nostru de a deveni mai performanți în gestionarea energiei, Echipa de Sustenabilitate și Echipa Tehnică lucrează în prezent pentru a obține certificarea ISO 50.001 - certificare de management eficient al energiei. Această certificare se adresează în general tuturor companiilor care doresc să-și îmbunătățească gestionarea consumului de energie. Acest lucru va fi posibil mulțumită implementării unor practici responsabile și ecologice de management al energiei.

Conform planului climat 2030, ne vom focusa pe următorii piloni:

  1. Proiecte de eficiență energetică
  2. Îmbunătățiri în emisii fugitive prin schimbarea agentului frigorific
  3. Producerea energiei regenerabile
  4. Achiziția de energie verde

Vă invităm să citiți Politica noastră de Energie aici.