Auchan România deschide primul magazin Auchan Express din Cluj!

Auchan România deschide primul magazin Auchan Express din Cluj!

Publicat pe 27.02.2023

Conceptul are la bază pregătirea comenzilor în unități dedicate aparținând Auchan, care nu sunt deschise clienților, și vânzarea pe platformele partenerilor de livrare rapidă. După deschiderea primului Auchan Express în Pipera, acum este rândul clienților din Cluj să beneficieze de livrare rapidă, în doar 30 de minute, prin platformele Glovo, Tazz sau FAN Delivery.

Amplasat în cartierul Mărăști, cu o zonă de acoperire de aproximativ 6km și cu o suprafață de 332 mp -Auchan Express Cluj găzduiește peste 2000 de articole, printre care și produse proaspete (fructe și legume, lactate, mezeluri și carne), dar și produse congelate sau semipreparate. Pe lângă produsele de băcănie (produse de bază, dulciuri, snacks, conserve, cafea, ceaiuri, etc.) și băuturi, clienții pot alege chiar și produse de îngrijire personală. Auchan Express Cluj va permite o livrare în doar 30 de minute în jurul unei arii de până la 6km. Programul acestuia se va desfășura zilnic, între orele 8:00-2:00, din acest spațiu fiind expediate comenzile plasate din aplicația Glovo, Tazz sau FAN Delivery, prin accesarea magazinului Auchan Express Cluj.

Partenerii Glovo, Tazz și FAN Delivery oferă clienților beneficii la plasarea comenzilor din magazinul Auchan Express Cluj, după cum urmează:

Clienții care vor plasa comanda prin FAN Delivery vor beneficia de transport în valoare de doar un leu. - http://bit.ly/3IYtv27