Îmi doresc din nou la școală

Îmi doresc din nou la școală

Publicat pe 05.08.2021

Între 4 august și 21 septembrie, Auchan te echipează cu tot ce ai nevoie pentru școală! Descoperă peste 2000 de produse din care poți să alegi

Noul an școlar se apropie și toți elevii sunt mai mult decât entuziasmați să își reia locul în bancă.

Peste 2000 de produse esențiale pentru școală te așteaptă în magazinele Auchan.

De la ghiozdane, penare, instrumente de scris și de colorat și până la caiete cu personaje preferate și blocuri de desen, ți-am pregătit o mulțime de surprize, pentru toate vârstele. În plus, peste 90% dintre acestea sunt acum disponibile și online, pe auchan.ro și în aplicația Auchan.

Și pentru că ne dorim întotdeauna să protejăm mediul înconjurător și încurajăm consumul sustenabil, anul acesta te invităm să descoperi gama noastră eco marca Auchan. Instrumentele de scris și de desenat sunt realizate în proporție de 70% din plastic reciclat, inclusiv ambalajele acestora.

Nimic nu se pierde, totul este transformat!

Practic, din fiecare sticlă de plastic reciclată am creat un instrument de scris super cool pentru școală. Cât de tare este ca de acum fiecare literă scrisă să contribuie la salvarea planetei?

Și pentru că Back To School înseamnă bucuria de a reveni la școală pentru toată lumea, iar unii copii au nevoie de ajutorul nostru pentru a beneficia de cele necesare, sprijinim comunitatea din Sascut, din județul Bacău, și echipăm liceul “Jaques M. Elias” cu mobilier nou. Cumpără rechizite din gama eco-friendly marca Auchan, iar noi donăm 10% din vânzări pentru dotarea liceului.

Hai să ne pregătim de școală împreună! Descoperă ofertele Back To School în toate magazinele Auchan sau pe auchan.ro.