INEXTENSO by Auchan – colecția de primăvară pentru cei mici

INEXTENSO by Auchan – colecția de primăvară pentru cei mici

Publicat pe 14.04.2022

Primăvara aceasta aduce ținute deosebite pentru cei mici: pentru bebeluși – salopete moderne și ușor de îmbrăcat, cu bretele, mânecă scurtă sau cu capse, pentru fetițe – rochițe elegante, dar lejere în același timp, iar atât pentru băieți, cât și pentru fetițe – tricouri confortabile și colorate, cu imprimeuri vesele sau cu personaje Disney mult îndrăgite. Toate aceste articole vestimentare și nu numai sunt disponibile în colecția de primăvară INEXTENSO by Auchan.

Hăinuțele sunt confecționate din materiale de calitate, delicate cu pielea micuților și create special pentru confortul acestora. Ținutele micilor exploratori sunt ideale pentru joacă și zile însorite.

Mai mult decât atât, în perioada 15-17 aprilie, în magazinele Auchan beneficiezi de -20% bonus pe cardul de fidelitate MyCLUB la textile pentru copii și bebeluși.

Te așteptăm în hipermarketurile Auchan pentru a vedea și alege ținutele preferate atât pentru copii, cât și pentru tine. Descoperă o gamă variată de tricouri, salopete, rochii, dar şi alte articole vestimentare, vesele și colorate.

INEXTENSO by Auchan propune o gamă de îmbrăcăminte pentru fiecare vârstă și pentru orice context!