„O nouă viață” de azi și în Auchan Berceni

„O nouă viață” de azi și în Auchan Berceni

Publicat pe 18.03.2022

Începând de astăzi, 18 martie, magazinul „O nouă viață by Auchan” ajunge și în hipermarketul Auchan Berceni, pe linia caselor de marcat, acesta fiind cel de-al 14-lea shop-in-shop inaugurat cu acest concept.

Deschis cu ajutorul partenerului nostru LaMajole, spațiul dedicat în incinta hipermarketului este de aproape 38 mp și oferă clienților o gamă variată de articole vestimentare pentru femei, bărbați și copii, iar prețurile produselor variază între 8 și 350 lei.

Proiectul „O nouă viață” s-a bucurat de un real succes încă de la lansare, fiind una dintre soluțiile propuse de Auchan ca parte a strategiei proprii de reducere a amprentei de carbon, prin intermediul căruia reutilizăm hainele deja purtate.

O nouă viață by Auchan este disponibil în prezent în hipermarketuri din: București Drumul Taberei, Timișoara Nord, Oradea, Pitești Bradu, Sibiu, Craiova Electroputere, Deva (deschise cu ajutorul partenerului Monique Investment) și din Cluj Nord, Târgu Mureș Sud, Brașov Coresi, Ploiești și București (Pallady, Titan și de astăzi – în Berceni), deschise în parteneriat cu LaMajole.

Auchan vizează în continuarea extinderea programului și în restul hipermarketurilor din țară, completând astfel acțiunile deja existente de reducere a poluării textile.