Paște Fericit în familie și cu tradiție sărbătorit

Paște Fericit în familie și cu tradiție sărbătorit

Publicat pe 12.04.2022

Sărbătorim împreună Paștele cu oferte promoționale la mii de produse și concursuri cu premii inedite

Ți-am pregătit tot ceea ce ai nevoie pentru a sărbători un Paște minunat alături de cei dragi! Astfel, până pe 26 aprilie, la Auchan te așteaptă oferte promoționale de neratat la numeroase produse alimentare și nealimentare. Vino în hipermarketurile noastre să descoperi bunătăți specifice Sărbătorilor Pascale: pască și 14 sortimente de cozonac, dar și peste 300 de sortimente de ciocolată, ouă și figurine de ciocolată, coșuri cadou, pachete de băuturi, fructe și legume proaspete, brânzeturi, carne, vopsea de ouă lichidă sau praf, practic tot ceea ce ai nevoie pentru o masă deosebită. De asemenea, te poți bucura și de alte oferte de sărbătoare pregătite în bucătăriile proprii Auchan, pe care le găsești la raionul Gastro.

Aici găsești platouri apetisante, cu specialități de Paște și nu numai, platouri care pot fi comandate cu 24 ore înainte (direct la raionul Gastro sau online), pe care le poți ridica din magazin sau care pot fi livrate direct la ușa ta, sortimente speciale de pâine cu verdețuri la raionul de Brutărie și prăjituri fragede sau pască delicioasă pregătite cu drag de cofetarii noștri iscusiți. Nu lipsesc nici produsele de filieră, printre care poți regăsi, inclusiv ouă bio românești, provenite de la un producător local din Dolj.

Mai mult, din 13 aprilie, tot la cele mai avantajoase promoții vei găsi și o mulțime de decorațiuni specifice cu temă pascală precum lumânări în formă de ou, coșulețe, iepurași, puișori, oițe, iarbă decorativă, hârtie ornament sau accesorii pentru grădină, toate pentru a-ți îmbodobi casa așa cum îți dorești. Și pentru masa festivă ți-am pregătit farfurii, pahare, tacâmuri, șervețele și ornamente tematice, toate pentru clipe de neuitat alături de familie și prieteni.

Multe dintre aceste articole le poți găsi și online pe auchan.ro și poți opta pentru livrarea la domiciliu ori pentru ridicarea cumpărăturilor din magazin, prin serviciul Click&Collect, existând și varianta de a le lua din parcarea magazinelor noastre prin serviciul Auchan Drive.
Și pentru că este prilej de sărbătoare, avem și 2 concursuri cu premii încântătoare! Până pe 13 aprilie adunăm cele mai savuroase rețete de Paște din întreaga Românie. Înscrie-ți rețeta preferată de Paște pe https://bit.ly/3DI2dbU și poți câștiga premii în valoare de 1000 de lei și 500 de lei sub formă de bonus pe cardul de fidelitate MyCLUB Auchan. Înscrierile durează până pe data de 13 aprilie, ora 10:00. Toate rețetele vor fi postate pe pagina oficială de Facebook Auchan România, iar câștigătorii vor fi aleși, în perioada 13 – 17 aprilie, prin vot, mai exact prin oferirea de aprecieri de tipul “like”, “love”, “wow” fotografiilor cu preparatul preferat.

De asemenea, te invităm să participi și la concursul derulat în parteneriat cu Itsy Bitsy, cu scopul de a ne reaminti să fim recunoscători pentru tot ceea ce avem, care se desfășoară până pe 20 aprilie pe www.itsybitsy.ro. Împărtășește cu noi pe cine vei avea la masa de Paște, ce bunătăți tradiționale sau inedite vei pregăti și cum îți dorești să petreci aceste momente de tihnă și bucurie cu cei dragi, înscrie-te aici și poți câștiga unul din cele 10 premii ce constau într-un bonus valoric de 200 de lei, valabil prin cardul de fidelitate MyCLUB Auchan, pe care-l poți folosi la cumpărături online pe www.auchan.ro sau la cumpărături fizice în toate magazinele Auchan din țară.