Oferte Aniversare: 25% bani înapoi ca bonus pe cardul de fidelitate MyCLUB Auchan la toata gama de cafea

Oferta este valabilă prin cardul de fidelitate MyCLUB Auchan în perioada 06.10-08.10.2023 și nu se aplică produselor aflate în alte promoții.
Beneficiul se acordă în limita a 12 unități / card client, peste această cantitate aplicându-se prețul întreg, fără beneficiu.

238 Produse
Filtre
Subcategorie
Brand
Cantitate
Categorii produse
Din aceasta categorie
Marca Proprie
Tip Produs
Interval preț

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.