Orez pentru sarmale Feragro, 1 kg
Orezul Feragro este un orez de origine europeana cu bob rotund si moale de dimensiune medie care preparat devine fraged si cremos.
Este cel mai popular tip de orez fiind potrivit pentru orice fel de mancare.
Proportia ideala la preparare este de 200 ml de apa la 100 g de orez.
Timp de pregatire 20 minute.
Orezul alb contine acid folic, magneziu, fosfor si potasiu, iar continutul sau de grasimi saturate si sodiu este redus, insa inregistreaza un indice glicemic ridicat.
Gama larga de varietati pe care Feragro le ofera va va permite sa experimentati retete traditionale si noi tendinte culinare, intotdeauna cu o inalta calitate gastronomica.
Informatii nutritionale
- kJ pe 100g sau 100ml 349
- kcal pe 100g sau 100ml 1482
- Grasimi (g sau ml) 0.6
- din care acizi grasi saturati (g sau ml) 0.4
- Glucide (g sau ml) 78.8
- din care zaharuri (g sau ml) 0.6
- Sare (g sau m 0.01
- Fibre (g sau ml ) 0.2
- Proteine (g sau ml ) 7
- Vitamine B1 - 0.19mg
- Minerale Fosfor 327mg, Fier 1.2mg, Magneziu 167 mg.
Ingrediente si alergeni
- Ingrediente Orez calitatea 1
- Alergeni descriere Poate contine urme de gluten.
Informatii generale
- Brand / marca Feragro
Dimensiuni si impachetare
- Cantitate neta (kg, l) 1
- Greutate (Kg) 1.01
Conditii vanzare
- Termen de valabilitate A se consuma inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Utilizare
- Conditii de pastrare / depozitare A se pastra la loc uscat, racoros, ferit de actiunea razelor de soare si inchet (18-25°C).
- Mod de preparare Proportia recomandata la gatire este 1:3 (o parte de orez la 3 parti apa). Se fierbe timp de 20 de minute.