Joi, 8 decembrie, se deschide supermarketul Auchan Bucium, în centru comercial Family Market Bucium

Joi, 8 decembrie, se deschide supermarketul Auchan Bucium, în centru comercial Family Market Bucium

Publicat pe 29.11.2022

Pe 8 decembrie, de la ora 10:00, are loc marea deschidere a noului supermarket Auchan din Iași! Situat în incinta proiectului de retail de proximitate Family Market Bucium, magazinul dispune de o suprafață generoasă, de peste 2000 mp, și pune la dispoziția clienților peste 11.000 de produse. În plus, dacă ești membru al clubului de fidelitate MyCLUB Auchan, beneficiezi de sute de avantaje și noi reduceri.

Marea tombolă de inaugurare îți poate aduce premii de 1000 de euro

În perioada 8-31 decembrie, membrii programului MyCLUB Auchan se pot înscrie la tombola organizată, cu ocazia deschiderii supermarketului Auchan Bucium, unde pot câștiga unul dintre cele 5 premii în valoare de 1000 de euro bani înapoi ca bonus pe cardul de fidelitate.
Citește aici regulamentul Tombolei

Tot ce trebuie să faci este să utilizezi cardul de fidelitate MyCLUB Auchan la cumpărături în Auchan Bucium în acest interval și ești înscris automat în tombolă!

Iar asta nu este tot. Membrii programului de fidelitate au la dispoziție un serviciu special dedicat în exclusivitate lor. Aceștia pot închiria GRATUIT unelte pentru casă și grădină.

Nu ai card de fidelitate MyCLUB Auchan? Nimic mai simplu:
✔ Descarcă și instalează gratuit aplicația Auchan sau intră pe auchan.ro
✔ Creează rapid un cont (dacă nu ai deja unul)
✔ Generează un card digital sau înscrie cardul fizic primit în magazin, în secțiunea “MyCLUB Auchan” din contul tău

Te așteptăm la marea deschidere Auchan Bucium!