Rețeta Colțunați chinezești cu carne de porc

Rețeta Colțunați chinezești cu carne de porc

Auchan este prezent în 14 țări! Așa că, lunar, vom prezenta câte un preparat tradițional ales de fanii din țara respectivă.
Astăzi ne oprim în China și descoperim un preparat delicios: colțunași chinezești cu carne de porc! Tu ce preparat tradițional românesc ai recomanda fanilor noști internaționali?

Ingrediente:
3 cepe verzi
500 grame de carne tocată de porc
2 lingurițe de ghimbir tocat
1 lingură sos de soia
1 lingură ulei de susan
35 de foi de aluat pentru colțunași

Taie ceapa verde și adaug-o peste carnea tocată, alături de ghimbirul tăiat mărunt. Amestecă întreaga compoziție și adaugă o lingură de sos de soia și uleiul de susan. Alege o foaie de aluat pentru colțunași și, cu ajutorul unei furculițe, pune cantitatea potrivită din amestecul de mai sus. Într-o tigaie încinsă cu ulei, adaugă pe rând fiecare colțunaș. Poftă bună!